Рецепт Персики на грилі фото

Персики на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Фрукти , Персик
Вегетаріанське харчування
На природу
Солодке , Десерти , Страви з начинкою
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Відкрию вам секрет, багато фруктів прекрасно запікаються на грилі, виходять м'якими і смачними. Особливо гарні персики на грилі - розповідаю, як їх зробити.

Опис приготування:

Персики на грилі ви можете використовувати, як доповнення до морозива. Так само добре підходять вони до салату з свіжих овочів. Прекрасно поєднуються з горіхами пекан та волоськими. Соковиті і солодкі персики будуть родзинкою в багатьох ваших стравах, навіть м'ясних. Зробіть на сніданок сирний десерт з персиками на грилі. Або подайте їх просто залитими збитими вершками! Дуже смачно і оригінально. Бажаю вам хороших ідей у ​​винаході нових цікавих страв і десертів.

  • Свіжі персики - 500 грам
  • Кленовий сироп - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
персики на грилі - фото крок 1
Помийте персики. Розріжте їх навпіл, ложкою дістаньте кісточки.
персики на грилі - фото крок 2
Налийте кленовий сироп в чашку і приготуйте харчову пензлик для змащування.
персики на грилі - фото крок 3
Змастіть персики кленовим сиропом, тільки верх, спинку не чіпайте.
персики на грилі - фото крок 4
Змастіть вершковим маслом розігрітий гриль.
персики на грилі - фото крок 5
Складіть персики внутрішньою стороною (змащеній кленовим сиропом) на гриль. І смажте близько 5 хвилин.
персики на грилі - фото крок 6
Запечені персики на грилі знову змастіть кленовим сиропом і подавайте до столу.

Схожі рецепти