Перець в заливці на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Коли на полиці стоять банки з заготовками, то переживати про те, чому ж пригостити гостей, не треба. Такий перчик готується в томатної заливки, тому він виходить неймовірно смачний, ароматний і яскравий.
Взимку, коли нам так не вистачає свіжих овочів і фруктів, а в магазинах продається їх несмачне подобу, так приємно відкрити якусь закачування і насолодитися приголомшливим смаком літніх овочів. Помідори і огірки, природно, заготовлюються в обов'язковому порядку, але ось я ще люблю перчик, тому хочу поділитися з вами рецептом приготування перцю в заливці на зиму. Це один з найпростіших і смачних способів заготовити цей овоч запас, тому ви легко з усім впораєтеся, а взимку у вас на полицях стоятимуть баночки з ароматним і соковитим перцем. Його можна використовувати як смачне доповнення до повсякденних страв, а можна поставити на святковий стіл, щоб гості по достоїнству оцінили ваше кулінарне мистецтво. Так що, коли почнеться сезон дозрівання овочів, і ви станете робити різні заготовки, не забудьте і про цей простий рецепт перцю в заливці на зиму, він вам, безсумнівно, стане в нагоді.
- Перець болгарський - 5 кілограм
- Сік томатний - 3 L (без солі)
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Оцтова есенція - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком (лавровий лист, гвоздика, перець духмяний і чорний горошком )