Пельмені з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Саме час дізнатися, як приготувати пельмені з яловичиною, особливо якщо намічається сімейний обід, тоді це просте, але ситне блюдо стане основним на столі, тим більше, якщо готувати всім разом.
Варіантів приготування пельменів існує досить багато. Практично у кожної господині є свій рецепт і власний досвід їх приготування. Але рецепт пельменів з яловичиною максимально простий і не вимагає багато часу і великих витрат. Звичайно, є любителі попередньо потримати пельмені в морозилці, вважаючи, що так соковитіше виходить фарш.
- Яловичина - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Вода - 100 мілілітрів
- Курине яйце - 1 штука
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Підготуйте фарш для пельменів. Для цього помийте шматок яловичини. Зріжте плівку, поцяткований прожилками. Наріжте шматками і пропустіть через м'ясорубку разом з очищеним цибулею. Додайте перець, приправити сіллю.
2. Тепер замісіть тісто. Для цього в борошно вбийте яйце і посоліть. Потім влийте пропорційно молоко і воду (можна тільки воду). Вимішуйте тісто. На пельмені воно повинно бути крутим. Загорніть в плівку і залиште тісто на одну годину.
3. Потім розділіть тісто на кілька частин. Присипте поверхню столу борошном. Розкачайте пласт, видавіть з нього склянкою гуртки.
4. У кожен гурток в самий центр покладіть одну чайну ложку яловичого фаршу. Потім зліпити краю гуртка, як вареник. Після чого з'єднайте два кінчика, щоб вийшло «вушко».
5. Підготуйте каструлю. Влийте в неї воду, дайте їй закипіти. Додати сіль. Потім покладіть партію пельменів в каструлю. Після того як спливуть, проваріть пельмені приблизно 5 хвилин. Мелений чорний перець, вершкове масло, зелень і оцет прекрасно доповнюють смак домашніх пельменів.