Рецепт Пельмені з яловичиною фото

Пельмені з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Пельмені

Саме час дізнатися, як приготувати пельмені з яловичиною, особливо якщо намічається сімейний обід, тоді це просте, але ситне блюдо стане основним на столі, тим більше, якщо готувати всім разом.

Варіантів приготування пельменів існує досить багато. Практично у кожної господині є свій рецепт і власний досвід їх приготування. Але рецепт пельменів з яловичиною максимально простий і не вимагає багато часу і великих витрат. Звичайно, є любителі попередньо потримати пельмені в морозилці, вважаючи, що так соковитіше виходить фарш.

  • Яловичина - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Курине яйце - 1 штука
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
пельмені з яловичиною - фото крок 1
1. Підготуйте фарш для пельменів. Для цього помийте шматок яловичини. Зріжте плівку, поцяткований прожилками. Наріжте шматками і пропустіть через м'ясорубку разом з очищеним цибулею. Додайте перець, приправити сіллю.
пельмені з яловичиною - фото крок 2
2. Тепер замісіть тісто. Для цього в борошно вбийте яйце і посоліть. Потім влийте пропорційно молоко і воду (можна тільки воду). Вимішуйте тісто. На пельмені воно повинно бути крутим. Загорніть в плівку і залиште тісто на одну годину.
пельмені з яловичиною - фото крок 3
3. Потім розділіть тісто на кілька частин. Присипте поверхню столу борошном. Розкачайте пласт, видавіть з нього склянкою гуртки.
пельмені з яловичиною - фото крок 4
4. У кожен гурток в самий центр покладіть одну чайну ложку яловичого фаршу. Потім зліпити краю гуртка, як вареник. Після чого з'єднайте два кінчика, щоб вийшло «вушко».
пельмені з яловичиною - фото крок 5
5. Підготуйте каструлю. Влийте в неї воду, дайте їй закипіти. Додати сіль. Потім покладіть партію пельменів в каструлю. Після того як спливуть, проваріть пельмені приблизно 5 хвилин. Мелений чорний перець, вершкове масло, зелень і оцет прекрасно доповнюють смак домашніх пельменів.

Схожі рецепти