Пельмені з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Пельмені з яловичини мої худнуть модниці вважають більш корисними, ніж пельмені зі свининою. Для них спеціально я роблю фарш з чистою яловичини з цибулею. Це така смакота і розкіш! Спробуйте!
Для пельменів з яловичини замісіть пружне, але пластичне тісто. Муки додавайте обережно, строго за рецептом може і не вийти, тому як борошно буває дуже різна, з гарною чи поганою клейковиною. Тому сміливо, але розумно беріться за справу і дивіться за якістю тесту. Якщо потрібно борошна додайте, але по чуть-чуть. Фарш буде соковитим від цибулі і води, тільки потрібно його гарненько вимісити. Деякі додають терту картоплю в фарш, теж добре! Пару картоплі не завадять, якщо вам не страшний крохмаль. Варять пельмені швидко, час залежить від розміру пельменів і ваших смаків. Їх краще робити руками, якщо є час! Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 470 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Яловичина - 700 грам
- Цибуля - 400 грам
- Перець - За смаком
- Вода або молоко - 200 мілілітрів (тісто -130 мл, 70 мл - фарш)