Рецепт Пельмені з індички фото

Пельмені з індички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Індичка , Птах
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Блюдо це російське, але в кожному регіоні Росії є свої особливості приготування. Більшість вважає, що пельмені - це тільки страви з м'яса птиці, яловичини або свинини, але немає: навіть з капустою бувають.

Опис приготування:

Я брала фарш з індички, але ви ж, по суті, можете взяти і будь-який другой.Прі варінні пельменів рекомендуємо в киплячу воду додати кілька лаврових листочків. Так ваші пельмені будуть ще духмяний і смачний. Дивіться детальний рецепт, як приготувати пельмені з індички, нижче.

  • Борошно - 2 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Окріп - 1 Склянка
  • Індичка - 400 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
пельмені з індички - фото крок 1
Просійте борошно. Додайте до неї сіль. Перемішайте руками борошно з сіллю.
пельмені з індички - фото крок 2
Зробіть в борошні лунку, вбийте туди яйце. Швидко виделкою замісіть яйце з борошном. Борошно прийме на себе вологу і вбере яйце.
пельмені з індички - фото крок 3
В допомогою тесту змішувач zameshivayte, постійно тонкою цівкою підливаючи окріп. Тісто має ущільнитися, зібратися в кулю. В самому кінці замісу влийте рослинне масло - і знову замісити тісто. Отримаємо ось таку кулю.
пельмені з індички - фото крок 4
Розділити тісто 3 частини, кожну з яких - ще на 2. Розкачайте одну з частин тесту в тонкий пласт. Для ліплення пельменів я використовую спеціальну Пельменниці, але можна скористатися стопкою, вирізавши кола з тіста і вручну наповнивши їх фаршем.
пельмені з індички - фото крок 5
Розкладіть по осередках фарш. Його слід приготувати з перекрученої індички і цибулі. Додайте сіль, спеції і 0, 5 склянки води. Тоді ваші пельмені будуть соковитими. Добре вимішайте фарш.
пельмені з індички - фото крок 6
Тепер знову розкачайте пласт тіста, накрийте пельмені цим пластом. Покатайте качалкою і видавіть пельмені. Отримаємо ось таких красенів.
пельмені з індички - фото крок 7
Відваріть пельмені в гарячій підсоленій воді. Після спливання дістаньте їх з води шумівкою. Присмачите сметаною чи олією. Подайте до столу.

Схожі рецепти