Пельмені з індички
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо це російське, але в кожному регіоні Росії є свої особливості приготування. Більшість вважає, що пельмені - це тільки страви з м'яса птиці, яловичини або свинини, але немає: навіть з капустою бувають.
Я брала фарш з індички, але ви ж, по суті, можете взяти і будь-який другой.Прі варінні пельменів рекомендуємо в киплячу воду додати кілька лаврових листочків. Так ваші пельмені будуть ще духмяний і смачний. Дивіться детальний рецепт, як приготувати пельмені з індички, нижче.
- Борошно - 2 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
- Окріп - 1 Склянка
- Індичка - 400 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Просійте борошно. Додайте до неї сіль. Перемішайте руками борошно з сіллю.
Зробіть в борошні лунку, вбийте туди яйце. Швидко виделкою замісіть яйце з борошном. Борошно прийме на себе вологу і вбере яйце.
В допомогою тесту змішувач zameshivayte, постійно тонкою цівкою підливаючи окріп. Тісто має ущільнитися, зібратися в кулю. В самому кінці замісу влийте рослинне масло - і знову замісити тісто. Отримаємо ось таку кулю.
Розділити тісто 3 частини, кожну з яких - ще на 2. Розкачайте одну з частин тесту в тонкий пласт. Для ліплення пельменів я використовую спеціальну Пельменниці, але можна скористатися стопкою, вирізавши кола з тіста і вручну наповнивши їх фаршем.
Розкладіть по осередках фарш. Його слід приготувати з перекрученої індички і цибулі. Додайте сіль, спеції і 0, 5 склянки води. Тоді ваші пельмені будуть соковитими. Добре вимішайте фарш.
Тепер знову розкачайте пласт тіста, накрийте пельмені цим пластом. Покатайте качалкою і видавіть пельмені. Отримаємо ось таких красенів.
Відваріть пельмені в гарячій підсоленій воді. Після спливання дістаньте їх з води шумівкою. Присмачите сметаною чи олією. Подайте до столу.