Пельмені rublenıe
(покроковий рецепт з фото)
Чи пробували ви коли-небудь в якості начинки в пельмені і подібні вироби додавати не фарш, а рубане м'ясо? Я сама такого раніше не робила, але вирішила спробувати. Результат дуже порадував.
Якщо ви вирішили перетворити в життя подібний рецепт, то вам знадобиться додати соковитості в начинку. Вона з'явиться за рахунок картоплі, лука і гранатового соку. Тому запасаємося необхідними інгредієнтами і уважно читайте, як приготувати манти рубані. З м'яса підійдуть баранина або яловичина.
- Яловичина - 2 кілограма
- Яйце - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 4 штуки
- Картопля - 1 штука
- Борошно - 2 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Гранат - 0, 5 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Приправа - За смаком
- Кінза свіжа - 1 пучок
- Базилік - 1 пучок
Тісто просійте гіркою. В середині зробіть поглиблення. У нього влийте воду і вбийте яйце, а також додайте сіль.
Вимішуйте тісто протягом 10 хвилин. Залиште тісто під харчовою плівкою на 25 хвилин.
А поки займіться начинкою. М'ясо промийте, нарубати його невеликими шматочками.
У фарш вичавити сік з граната. Все перемішайте.
Далі почистіть і дрібно нарубати лук і картопля.
До яловичині додайте сіль, приправи, картопля, цибуля, не забудьте промиту і нарубану зелень. Фарш ретельно перемішайте.
Готове тісто розкачати в тонкий пласт. З нього виріжте кола приблизно в 7 см. Діаметром. У кожен покладіть начинку.
А тепер зліпите манти. Протилежні 2 краю щільно защипують, надаючи їм прямокутну форму.
Тепер з'єднайте два інших краю тесту. Форма повинна вийти, як на фото.
Варіть манти на пару протягом 45 хвилин. Готові вироби збризніть маслом. Смачного!