Рецепт Пельмені rublenıe фото

Пельмені rublenıe
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Пельмені

Чи пробували ви коли-небудь в якості начинки в пельмені і подібні вироби додавати не фарш, а рубане м'ясо? Я сама такого раніше не робила, але вирішила спробувати. Результат дуже порадував.

Якщо ви вирішили перетворити в життя подібний рецепт, то вам знадобиться додати соковитості в начинку. Вона з'явиться за рахунок картоплі, лука і гранатового соку. Тому запасаємося необхідними інгредієнтами і уважно читайте, як приготувати манти рубані. З м'яса підійдуть баранина або яловичина.

  • Яловичина - 2 кілограма
  • Яйце - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 4 штуки
  • Картопля - 1 штука
  • Борошно - 2 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Гранат - 0, 5 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Приправа - За смаком
  • Кінза свіжа - 1 пучок
  • Базилік - 1 пучок
пельмені rublenıe - фото крок 1
Тісто просійте гіркою. В середині зробіть поглиблення. У нього влийте воду і вбийте яйце, а також додайте сіль.
пельмені rublenıe - фото крок 2
Вимішуйте тісто протягом 10 хвилин. Залиште тісто під харчовою плівкою на 25 хвилин.
пельмені rublenıe - фото крок 3
А поки займіться начинкою. М'ясо промийте, нарубати його невеликими шматочками.
пельмені rublenıe - фото крок 4
У фарш вичавити сік з граната. Все перемішайте.
пельмені rublenıe - фото крок 5
Далі почистіть і дрібно нарубати лук і картопля.
пельмені rublenıe - фото крок 6
До яловичині додайте сіль, приправи, картопля, цибуля, не забудьте промиту і нарубану зелень. Фарш ретельно перемішайте.
пельмені rublenıe - фото крок 7
Готове тісто розкачати в тонкий пласт. З нього виріжте кола приблизно в 7 см. Діаметром. У кожен покладіть начинку.
пельмені rublenıe - фото крок 8
А тепер зліпите манти. Протилежні 2 краю щільно защипують, надаючи їм прямокутну форму.
пельмені rublenıe - фото крок 9
Тепер з'єднайте два інших краю тесту. Форма повинна вийти, як на фото.
пельмені rublenıe - фото крок 10
Варіть манти на пару протягом 45 хвилин. Готові вироби збризніть маслом. Смачного!

Схожі рецепти