Печиво з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На святковий стіл, День народження, Фуршет, Святковий обід, Ювілей, 8 березня, День закоханих, Весілля
Печиво з вишнею по даним рецептом перетворює повсякденне життя в красиву казку. Дуже красиві, милі печінки з пісочного тіста здатні прикрасити будь-який святковий стіл і подарувати радість.
Казкове печиво з вишнею в домашніх умовах приготувати абсолютно не складно. Готується це печиво з пісочного тіста зі свіжою або консервованої вишнею і красивою рожевою глазур'ю. Що тут додати? Дуже красиві, смачні печінки завжди користуються великою популярністю - у дітей, у ласунів, у всіх Приємного приготування!
- Розм'якшене вершкове масло - 1 Склянка
- Цукрова пудра - 1/2 склянки
- Борошно - 1, 5 склянки
- Мигдальний екстракт - 1 Чайна ложка
- Вишня - 200 грам (свіжа або консервована)
- Вишневе варення - 1 Ст. Ложка
Готуємо вишню. Якщо Ви готуєте зі свіжої вишні, тоді промиваємо її і дістаємо кісточки. Якщо з консервованої, то дістаємо її з сиропу і викладаємо на паперовий рушник.
У чашу кухонного комбайна додаємо розм'якшене масло і збиваємо його протягом 7 хвилин. Потім досипати цукор, мигдальний екстракт, кукурудзяний крохмаль, борошно. Збиваємо до однорідності близько 5 хвилин.
Пісочне тісто досить важко формувати руками, тому формуємо його за допомогою глибокої ложечки. Робиться це досить просто. Спочатку набираємо ложку тесту.
Продавлюємо поглиблення пальцем.
Кладемо в поглиблення вишеньку.
І закриваємо зверху тістом, формуючи єдиний кулька
Приблизно ось таким чином.
Готові печінки складаємо на деко, застелений папером для випікання.
Печиво випікаємо в розігрітій до 175 градусів духовці близько 13 хвилин. Печива з вишнею повинні зарум'яниться.
Печиво випікаємо в розігрітій до 175 градусів духовці близько 13 хвилин. Печива з вишнею повинні зарум'яниться.
Тепер готуємо глазур. Для цього в окремій мисці збийте разом
1/2 склянка цукрової пудри, 1 ст.Л. Розтопленого вершкового масла і 1 ст. Вишневого соку або варення.
1/2 склянка цукрової пудри, 1 ст.Л. Розтопленого вершкового масла і 1 ст. Вишневого соку або варення.
Глазур трохи охолоджуємо і перекладаємо в поліетиленовий пакет (з відрізаним куточком) або в кондитерський мішок.
Обливаємо печива глазур'ю ще трохи запікаємо, потім дістаємо, охолоджуємо і подаємо до столу.
Виходить ось така краса :))