Рецепт Печиво з вишнею фото

Печиво з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Пісочне тісто , Вишня
На обід , На святковий стіл , День народження , Фуршет , Святковий обід , Ювілей , 8 березня , День закоханих , Весілля
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Печиво з вишнею по даним рецептом перетворює повсякденне життя в красиву казку. Дуже красиві, милі печінки з пісочного тіста здатні прикрасити будь-який святковий стіл і подарувати радість.

Опис приготування:

Казкове печиво з вишнею в домашніх умовах приготувати абсолютно не складно. Готується це печиво з пісочного тіста зі свіжою або консервованої вишнею і красивою рожевою глазур'ю. Що тут додати? Дуже красиві, смачні печінки завжди користуються великою популярністю - у дітей, у ласунів, у всіх Приємного приготування!

  • Розм'якшене вершкове масло - 1 Склянка
  • Цукрова пудра - 1/2 склянки
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Мигдальний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Вишня - 200 грам (свіжа або консервована)
  • Вишневе варення - 1 Ст. Ложка
печиво з вишнею - фото крок 1
Готуємо вишню. Якщо Ви готуєте зі свіжої вишні, тоді промиваємо її і дістаємо кісточки. Якщо з консервованої, то дістаємо її з сиропу і викладаємо на паперовий рушник.
печиво з вишнею - фото крок 2
У чашу кухонного комбайна додаємо розм'якшене масло і збиваємо його протягом 7 хвилин. Потім досипати цукор, мигдальний екстракт, кукурудзяний крохмаль, борошно. Збиваємо до однорідності близько 5 хвилин.
печиво з вишнею - фото крок 3
Пісочне тісто досить важко формувати руками, тому формуємо його за допомогою глибокої ложечки. Робиться це досить просто. Спочатку набираємо ложку тесту.
печиво з вишнею - фото крок 4
Продавлюємо поглиблення пальцем.
печиво з вишнею - фото крок 5
Кладемо в поглиблення вишеньку.
печиво з вишнею - фото крок 6
І закриваємо зверху тістом, формуючи єдиний кулька
печиво з вишнею - фото крок 7
Приблизно ось таким чином.
печиво з вишнею - фото крок 8
Готові печінки складаємо на деко, застелений папером для випікання.
Печиво випікаємо в розігрітій до 175 градусів духовці близько 13 хвилин. Печива з вишнею повинні зарум'яниться.
печиво з вишнею - фото крок 9
Тепер готуємо глазур. Для цього в окремій мисці збийте разом
1/2 склянка цукрової пудри, 1 ст.Л. Розтопленого вершкового масла і 1 ст. Вишневого соку або варення.
печиво з вишнею - фото крок 10
Глазур трохи охолоджуємо і перекладаємо в поліетиленовий пакет (з відрізаним куточком) або в кондитерський мішок.
печиво з вишнею - фото крок 11
Обливаємо печива глазур'ю ще трохи запікаємо, потім дістаємо, охолоджуємо і подаємо до столу.
печиво з вишнею - фото крок 12
Виходить ось така краса :))

Схожі рецепти