Шоколадне печиво з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і гарне печиво, яке до всього іншого дуже просто приготувати. Чи впорається навіть починаюча господиня. Дерзайте!
Дуже смачне печиво досить просто приготувати. Збийте яйце з цукром, додайте олію, жирні вершки, ложку какао, борошно, розпушувач і колоті волоські горіхи і замісити тісто. Викладіть його на деко порціями, на кожне печиво покладіть по вишеньці. Випікаючи протягом 15 хвилин при 180 градусах. Зваріть глазур і, вийнявши печиво з духовки, полийте його глазур'ю. Остудіть і подавайте на стіл. Приємного чаювання!
- Вершкове масло - 20 грам
- Вершки жирні - 100 грам
- Вершки нежирні - 50 грам
- Борошно - 120 грам
- Масло какао - 30 грам
- Розпушувач - 10 грам
- Цукор - 100 грам
- Грецькі горіхи - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Какао - 4 Ст. Ложки
- Вишні без кісточок - 100 грам
Збийте яйце з цукром, додайте олію, жирні вершки і ложку какао.
Потім додайте борошно, розпушувач і колоті волоські горіхи і замісити тісто.
Викладіть тісто порціями на деко, застелене пергаментом. У центр кожного печива покладіть по одній вишні без кісточки. Надішліть деко в духовку, розігріту до 180 градусів на 15 хвилин.
Тим часом займемося глазур'ю. Змішайте нежирні вершки і ложку цукру і поставте на вогонь. Коли цукор розчиниться додайте масло какао і залишився какао порошок. Зваріть глазур до готовності на повільному вогні. Коли печиво буде готове, прикрасьте його глазур'ю і дайте охолонути перед подачею на стіл.