Печиво з шоколадом і маршмеллоу
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування печива-сендвічів з шоколадом і маршмеллоу.
Зефір на печиво плавимо в духовці, в той же час можемо розтопити шоколад в мікрохвильовій печі або сотейнику. Печиво з зефіркой Придавлюємо ще однієї печенюшками, а потім поливаємо шоколадом.
- Вершкове печиво - 24 штук
- Плитка шоколаду - 1 штука
- Зефіркі маршмеллоу - 6 штук
1. З 12 печенюшок викласти по шматочку-два улюбленого шоколаду і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на хвилин 5, щоб шоколад став м'яким і почав плавитися.
2. Розігріти гриль. На половину печива викласти половинки зефіру зрізом вниз. Смажити до золотистого кольору, від 30 до 45 секунд.
3. Відразу ж помістити печиво з шоколадом поверх зефіру і акуратно придавити. Готово!