Печиво з персиками
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування випічки з тіста філо з персиками.
Розігріти духовку до 200 градусів.
Викласти один лист філо на робочу поверхню. Змастити одну сторону розтопленим вершковим маслом. Покладіть другий лист філо тісто зверху і змастити маслом. Розрізати тісто філо навпіл уздовж, потім кожну половину на 4 частини, щоб вийшло 8 прямокутників.
Викласти 4 прямокутника на аркуші для випічки, злегка збризнути маслом. Викласти залишилися прямокутники зверху. Впорядкувати від 10 до 12 шматочків персика на кожному печиво і посипати 1 чайною ложкою коричневого цукру. Випікати 10 хвилин.
Вийняти з духовки і посипати тісто цукром. Повернути в духовку і запікати від 5 до 7 хвилин, поки цукор не розтане.
- Тесту філо - 2 штуки
- Вершкового масла - 1 Ст. Ложка
- Персика - 2 штуки (нарізаних)
- Коричневого сахара - 8 чайних ложок
Викласти один лист філо на робочу поверхню. Змастити одну сторону розтопленим вершковим маслом. Покладіть другий лист філо тісто зверху і змастити маслом. Розрізати тісто філо навпіл уздовж, потім кожну половину на 4 частини, щоб вийшло 8 прямокутників.
Викласти 4 прямокутника на аркуші для випічки, злегка збризнути маслом. Викласти залишилися прямокутники зверху. Впорядкувати від 10 до 12 шматочків персика на кожному печиво і посипати 1 чайною ложкою коричневого цукру. Випікати 10 хвилин.
Вийняти з духовки і посипати тісто цукром. Повернути в духовку і запікати від 5 до 7 хвилин, поки цукор не розтане.