Рецепт Печиво з лимоном і рікоттою фото

Печиво з лимоном і рікоттою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Рікотта
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 25-30
Час приготування: 40 хв.

Мені доводилося готувати печиво з сиром. Цього разу у мене була рикотта, тому вирішив використовувати цей сир. Що у мене вийшло? дивіться рецепт, як приготувати печиво з лимоном і рікоттою.

Опис приготування:

Це печиво не дуже солодке, на відміну від сирного. Замість лимона можна додати мигдаль, корицю та інше. На запікання ви витратите всього 15 хвилин, ще хвилин 10 на приготування тіста. Через 30-40 хвилин ви зможете насолодитися випічкою.

  • Вершкове масло - 115 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яйця - 1 штука
  • Ваніль - 1 Чайна ложка
  • Rikotta - 1 Склянка
  • Борошно - 2 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Лимон - 1 штука
печиво з лимоном і рікоттою - фото крок 1
1. У миску викладіть вершкове масло і цукровий пісок, перемішайте гарненько.
печиво з лимоном і рікоттою - фото крок 2
2. Додайте до вершкової масі яйце, ваніль, rikottu.
печиво з лимоном і рікоттою - фото крок 3
3. Змішайте всі вміст миски, щоб утворилася однорідна маса.
печиво з лимоном і рікоттою - фото крок 4
4. В іншу миску просійте борошно, додайте сіль і розпушувач.
печиво з лимоном і рікоттою - фото крок 5
5. Введіть борошняну суміш до масляно-сирної і перемішайте тісто ложкою.
печиво з лимоном і рікоттою - фото крок 6
6. Ложкою викладіть тісто на деко з фольгою і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
печиво з лимоном і рікоттою - фото крок 7
7. Поки печиво остигає, змішайте цукрову пудру і лимонний сік. Полийте глазур'ю трохи остигле печиво, прикрасьте його лимонною цедрою.

Схожі рецепти