Печиво з курагою і яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Легке пісочне печиво з курагою і яблуком. Наповнювачі надають особливого смаку випічці, додаючи кислинку і аромат. Печиво підійде для домашнього чаювання і не забудьте включити рецепт в дитяче меню.
Печиво дуже ніжне, солодка курага і яблука з кислинкою надають випічці дуже доречні смакові акценти. Я раджу віддати перевагу кисло-солодким яблукам. З даної кількості інгредієнтів виходить стандартний деко печива. Хай щастить!
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Цукор - 0, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 80 грам
- Яблуко - 1-2 штук
- Чорнослив - 7-8 штук
Підготуємо інгредієнти.
Яйце вбиваємо в миску і додаємо цукор. Збиваємо віночком.
Додаємо м'яке масло.
Продовжуємо збивати до однорідної консистенції.
Насипаємо борошно і замішуємо тісто.
Курагу ріжемо шматочками і відправляємо в тісто.
Яблуко чистим, ріжемо кубиками і додаємо в миску. Тісто з наповнювачами перемішуємо.
Деко покриваємо пекарської папером. Викладаємо порції тесту в шаховому порядку. Випікаємо при температурі 180-190 градусів близько 15 хвилин.
Печиво з курагою і яблуком готове. Приємного чаювання!