Вівсяне печиво з курагою
(покроковий рецепт з фото)
Ласощі взимку. Сухофрукти зберігають вітаміни і корисні мінерали стиглих фруктів. Спробуйте вівсяне печиво з курагою, воно не залишить вас байдужими.
Вівсяне печиво з курагою можете їсти з теплим молоком. Або чаєм. Мої діти мажуть його медом або варенням, дуже смачно. Рецепт - простий, печиво - чудові. Ви не пошкодуєте. Смачна домашня випічка завжди порадує ваших близьких.
- Борошно - 300 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Коричневий цукор - 5 Ст. Ложок
- Ванільний цукор - 2 Ст. Ложки
- Вівсянка - 400 грам
- Чорнослив - 10 штук
- Цедра апельсина - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 1 штука
Змішайте з вершковим масло коричневий і ванільний цукор.
Вбийте в масло яйце.
Добре збийте все віночком.
Додайте вівсянку і цедру апельсина.
Помийте курагу. Поріжте її на маленькі шматочки.
Додайте курагу в чашку з тестом.
Гарненько все перемішайте.
Скачайте спочатку з тіста маленькі кульки.
Примніть їх вилочкою і викладіть на деко, покритий пекарської папером.
Випікайте вівсяне печиво з курагою в розігрітій на 180 градусів духовці 15-25 хвилин. Ви відчуєте приємний запах печива і зрозумієте, що воно готове; )