Рецепт Печиво Макарони фото

Печиво Макарони
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Горіхи, Мигдаль, Нутелла
Пісні страви
Для дітей, На святковий стіл, Фуршет
Випічка, Печиво

Якщо ви вже стали прихильниками цього фантастичного десерту, тоді пропоную вам повторити це простий рецепт печива Макарони в домашніх умовах.

Це найпростіший варіант, як зробити печиво Макарони з начинкою з Нутеллою. При бажанні ви можете використовувати будь-який інший крем на смак. Що стосується барвників, то тут теж відкрите поле для фантазії. Це ніжне, апетитне і дивно оригінальне печиво, яке обов'язково варто спробувати.

  • Мигдалеве борошно - 200 грам
  • Цукрова пудра - 80 грам
  • Білки - 2 штуки
  • Цукор - 3.5 чайних ложки
  • Харчовий барвник - 1 За смаком (по бажанню)
  • Nutella - 1 За смаком
печиво Макарони - фото крок 1
1. Для приготування тіста просійте миндальную борошно і цукрову пудру в чашу блендера, перемішайте. Окремо збийте білки в щільну піну. Потім поступово додайте цукор. Маса повинна збити до щільних піків. При бажанні додайте будь-який харчовий барвник. Поступово всипати сухі інгредієнти, акуратно перемішуючи силіконової лопаткою.
печиво Макарони - фото крок 2
2. Зробіть на пергаменті трафарети, намалювавши контури олівцем. Готове тісто відправте в кондитерський мішок і видавіть по внутрішньому краю трафарету.
печиво Макарони - фото крок 3
3. Варіантів, як приготувати печиво Макарони, може бути безліч. В даному випадку традиційні кружечки доповнені ще сердечками. Після відсадження тесту потрібно залишити печиво на деку на 15-20 хвилин при кімнатній температурі.
печиво Макарони - фото крок 4
4. Після цього можна відправити їх в розігріту духовку і випікати 11-12 хвилин. Ось такі апетитні печенюшки виходять.
печиво Макарони - фото крок 5
5. Коли вони повністю охолонуть, викладіть в центр начинку, склейте між собою дві половинки.
печиво Макарони - фото крок 6
6. Найсмачніше печиво Макарони в домашніх умовах через добу після приготування. Так що варто набратися терпіння і скласти їх в контейнер з кришкою, переклавши пергаментом. Приберіть в холодильник, а потім дістаньте за 1-1.5 години до подачі. Неймовірно смачно!

Схожі рецепти