Печиво Макарони
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вже стали прихильниками цього фантастичного десерту, тоді пропоную вам повторити це простий рецепт печива Макарони в домашніх умовах.
Це найпростіший варіант, як зробити печиво Макарони з начинкою з Нутеллою. При бажанні ви можете використовувати будь-який інший крем на смак. Що стосується барвників, то тут теж відкрите поле для фантазії. Це ніжне, апетитне і дивно оригінальне печиво, яке обов'язково варто спробувати.
- Мигдалеве борошно - 200 грам
- Цукрова пудра - 80 грам
- Білки - 2 штуки
- Цукор - 3.5 чайних ложки
- Харчовий барвник - 1 За смаком (по бажанню)
- Nutella - 1 За смаком

1. Для приготування тіста просійте миндальную борошно і цукрову пудру в чашу блендера, перемішайте. Окремо збийте білки в щільну піну. Потім поступово додайте цукор. Маса повинна збити до щільних піків. При бажанні додайте будь-який харчовий барвник. Поступово всипати сухі інгредієнти, акуратно перемішуючи силіконової лопаткою.

2. Зробіть на пергаменті трафарети, намалювавши контури олівцем. Готове тісто відправте в кондитерський мішок і видавіть по внутрішньому краю трафарету.

3. Варіантів, як приготувати печиво Макарони, може бути безліч. В даному випадку традиційні кружечки доповнені ще сердечками. Після відсадження тесту потрібно залишити печиво на деку на 15-20 хвилин при кімнатній температурі.

4. Після цього можна відправити їх в розігріту духовку і випікати 11-12 хвилин. Ось такі апетитні печенюшки виходять.

5. Коли вони повністю охолонуть, викладіть в центр начинку, склейте між собою дві половинки.

6. Найсмачніше печиво Макарони в домашніх умовах через добу після приготування. Так що варто набратися терпіння і скласти їх в контейнер з кришкою, переклавши пергаментом. Приберіть в холодильник, а потім дістаньте за 1-1.5 години до подачі. Неймовірно смачно!