Печиво лимонне
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт цього печива дуже простий. Печиво швидко готується і не вимагає якихось спеціальних навичок. А смак у цього печива дуже приємний. Подавати таку печиво можна з чаєм, кава і молоком.
Кількість порцій: 4
- Борошно - 375 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Лимонна цедра - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 200 грам
- Сіль - За смаком
1. В окремому посуді змішати просіяне борошно, сіль і розпушувач. Цукор, лимонну цедру і розм'якшене вершкове масло збивати в міксері або блендері близько 1 хвилини.
2. Додавати по одному яйця в олійно-цукрову суміш, не перестаючи збивати. Додати лимонний сік. Тонкою цівкою всипати в блендер борошно і заважати на малій швидкості.
3. Якщо у вас є ложка для морозива, зручно користуватися нею. Але якщо немає, цілком зійде звичайна ложка. Тісто набирати ложкою і викладати на лист подалі один від одного.
4. Кожне печиво прим'яти рукою і надати їй форму невеликої коржі. Присипати кожен коржик цукром і скропити водою. Ще раз посипати печиво цукром.
5. Поставити лист з печиво в духовку, розігріту до 200 градусів. Печуться печива 15 хвилин.