Печінковий торт
(покроковий рецепт з фото)
Печінковий торт - красива і дуже смачна закуска, з вигляду нагадує популярне кондитерський виріб. Млинці для торта готуються з печінкового фаршу. Печінковий торт - це по-справжньому святкова страва, яке неодмінно варто спробувати приготувати.
Готується печінковий торт дуже легко і просто. Печінка я найчастіше беру яловичу, вона ніжніша і не гірчить, але смачним виходить блюдо і зі свинячої печінкою. Запевняю, печінковий торт не буде таким смачним без прошарку з цибульний-морквяної пассеровкі, вона просто чудово доповнює смак страви і робить його ще більш насиченим. А аромат який! Я готую печінковий торт на кожне свято, це дуже зручно - з вечора посмажила все млинці, а вранці приготувала пассеровку і перемазаний торт. До речі, якщо ви дотримуєтеся правильного харчування, то сміливо можете замінювати майонез на сметану - дуже смачно. Впевнена, вам обов'язково сподобається мій рецепт, як приготувати печінковий торт, і він стане вашим улюбленим.
- Яловичої печінки - 400 грам
- Яйця - 2-3 штук
- Молоко - 200 мілілітрів
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець духмяний мелений - 1 щіпка
- Морква - 1-2 штук
- Цибуля - 1-2 штук
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 150 грам
- Зелень - За смаком (для прикраси)