Рецепт Печінковий торт з сиром фото

Печінковий торт з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Свинина , Молочні продукти , Сир , Печінка , Свиняча печінка
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Випічка , Торти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Ви любите торти? А що ви скажете щодо печінкового торта? Печінка не тільки смачна, але ще і дуже корисна! Тому обов'язково прочитайте, як приготувати печінковий торт з сиром.

Опис приготування:

Оригінальний тортик зможе здивувати ваших гостей. Насичений смак в поєднанні зі сметаною, сиром і печінкою не залишить нікого в байдужих. Дізнайтеся, як приготувати печінковий торт з сиром.

  • Яловича печінка - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 Ст. Ложка (повареная)
  • Борошно - 6 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 150 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Сир - 200 грам
  • Крем - 150 грам(10% жирності)
печінковий торт з сиром - фото крок 1
Почнемо з готування першого інгредієнта - ріпчастої цибулі. Як і завжди очищаємо його і ріжемо кільцями середньої товщини. Обсмажуємо його на сковорідці до золотистого кольору, нам необхідно щоб він залишався соковитим.
печінковий торт з сиром - фото крок 2
Тепер готуємо печінку. Промиваємо її і очищаємо від плівки. Після цього дістаємо м'ясорубку і прокручуємо через неї підготовлену печінку. Ну і нарешті можна додавати борошно, яйце і сіль. Перемішуємо все і відправляємо на сковорідку. Печінковий корж необхідно обсмажувати по 3 хвилини з кожного боку до тих пір, поки він не стане коричневим.
печінковий торт з сиром - фото крок 3
Починаємо збирати печінково-сирний торт. По черзі складаємо коржі один за іншим, між ними робимо шар зі сметани, обсмажених кілець цибулі і тертого сиру. Сметани на шари жаліти не слід.
печінковий торт з сиром - фото крок 4
В результаті у нас виходять насичені смакові шари. На останній корж не варто додавати цибулю, найкраще намажте побільше сметани і сиру. Залиште торт на 2 години просочуватися - і можете подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти