Печінковий торт з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите торти? А що ви скажете щодо печінкового торта? Печінка не тільки смачна, але ще і дуже корисна! Тому обов'язково прочитайте, як приготувати печінковий торт з сиром.
Оригінальний тортик зможе здивувати ваших гостей. Насичений смак в поєднанні зі сметаною, сиром і печінкою не залишить нікого в байдужих. Дізнайтеся, як приготувати печінковий торт з сиром.
- Яловича печінка - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 Ст. Ложка (повареная)
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Сир - 200 грам
- Крем - 150 грам(10% жирності)
Почнемо з готування першого інгредієнта - ріпчастої цибулі. Як і завжди очищаємо його і ріжемо кільцями середньої товщини. Обсмажуємо його на сковорідці до золотистого кольору, нам необхідно щоб він залишався соковитим.
Тепер готуємо печінку. Промиваємо її і очищаємо від плівки. Після цього дістаємо м'ясорубку і прокручуємо через неї підготовлену печінку. Ну і нарешті можна додавати борошно, яйце і сіль. Перемішуємо все і відправляємо на сковорідку. Печінковий корж необхідно обсмажувати по 3 хвилини з кожного боку до тих пір, поки він не стане коричневим.
Починаємо збирати печінково-сирний торт. По черзі складаємо коржі один за іншим, між ними робимо шар зі сметани, обсмажених кілець цибулі і тертого сиру. Сметани на шари жаліти не слід.
В результаті у нас виходять насичені смакові шари. На останній корж не варто додавати цибулю, найкраще намажте побільше сметани і сиру. Залиште торт на 2 години просочуватися - і можете подавати до столу. Смачного!