Рецепт Печінковий торт з млинцями фото

Печінковий торт з млинцями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Свинина , Печінка , Свиняча печінка
ПП рецепти
На обід , На святковий стіл , Святковий обід
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Печінковий торт з млинцями - одне з найпопулярніших страв практично на всіх святах. Він є відмінною закускою і може приємно здивувати всіх ваших гостей!

Опис приготування:

Печінковий торт з млинцями подавайте холодним як самостійну страву або закуску. Декорувати його можна за вашим бажанням не тільки зеленню, але і, наприклад, будь-який інший зеленню, яку ви любите, консервованим горошком, квітами з вареної моркви або буряка і багатьох інших. Такий торт прикрасить будь-яке застілля. Смачного!

  • Печінка яловича - 600 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Майонез - 100 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Кріп - 1 пучок
печінковий торт з млинцями - фото крок 1
1. Очистіть цибулю, помийте і наріжте його дрібними кубиками. Обсмажте його на розігрітій олії до прозорості.
печінковий торт з млинцями - фото крок 2
2. Моркву очистіть і натріть на дрібній тертці. Додайте в сковороду з цибулею і продовжуйте обсмажувати все разом ще хвилин 10. Готову зажарку перекладіть в миску і залиште для охолодження.
печінковий торт з млинцями - фото крок 3
3. Яловичу печінку промийте, очистіть від жилок і наріжте на невеликі шматочки. Пропустіть їх через м'ясорубку або подрібніть за допомогою блендера.
печінковий торт з млинцями - фото крок 4
4. До подрібненої печінки додайте 3 яйця і молоко, перемішайте до однорідності. Потім всипте сіль, перець за смаком і просіяне борошно. Добре все вимішайте або збийте блендером, щоб не було грудочок.
печінковий торт з млинцями - фото крок 5
5. З отриманого печінкового фаршу на розігрітій олії посмажте млинці. Обсмажуйте їх з двох сторін, обережно перевертаючи лопаткою так, щоб не порвати. Млинці з печінки готуються досить швидко, тому стежте, щоб вони не підгоріли.
печінковий торт з млинцями - фото крок 6
6. Для формування торта один з млинців змастіть майонезом, рівномірно розподіліть зверху тонкий шар смаженого лука з морквою, накрийте наступним млинцем. Продовжуйте так, поки не змажете і викладіть все печінкові млинці. Верх і боки торта змастіть майонезом, посипте дрібно нарубаними кропом і петрушкою. Печінковий торт з млинцями готовий!

Схожі рецепти