Печінковий торт в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Такий торт відмінна річ, адже він може бути і основною стравою, і zakuskoy, його можна поставити на святковий стіл або їсти на сніданок або обід, а ще він однаково смачний і гарячий, і холодний.
Звичайно, торти бувають не тільки солодкими, і цей чудовий рецепт приготування печінкового торта в мультиварці чудовий тому приклад. Ви, напевно, вже не раз чули, бачили або навіть пробували таке блюдо, ну а сьогодні я пропоную вам приготувати його самостійно. Повірте, тут немає нічого складного, адже робити ми його будемо за допомогою мультиварки, а це значить, що вам не треба безперервно стояти біля плити. Ви сміливо можете поставити таке частування на святковий стіл, прикрасивши торт свіжими овочами, або подати його в якості основного блюда на обід або вечерю, в будь-якому випадку все залишаться задоволені його приголомшливим смаком. Плюс печінку ще і дуже корисний субпродукт, так що тут вам ще і очевидна користь, тому давайте приступимо до справи, а мій рецепт печінкового торта в мультиварці з фото допоможе вам в приготуванні.
- Печінка - 500 грам (підійде будь-яка)
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки(2 - в тісто, 1 в начинку )
- Яйце - 2-3 штук
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Вершки - 100-120 мілілітрів (можна замінити сметаною )
- Борошно - 80-100 грам
- Морква - 1 штука
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Часник - 2-3 зубчиків
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком