Печінковий торт ПП
(покроковий рецепт з фото)
Правильне харчування відрізняється від дієтичного великою різноманітністю страв і продуктів. Потрібно лише дотримуватися основні принципи. І в цій страві все вдалося. Дивіться самі!
Я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати печінковий торт ПП. Він складається з самого дієтичного інгредієнта з субпродуктів - куряча печінка. І ніякого майонезу! Ми зробимо соус самі. Закуска вийшла не тільки красива, але і смачна. Вона відмінно підійде для подачі на Новий рік або для весільного столу.
- Куряча печінка - 600 грам
- Морква - 300 грам
- Гриби мариновані - 250 грам
- Йогурт знежирений - 300 грам
- Молоко знежирене - 150 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Кріп, гілочка - 2-3 штук
- Висівки вівсяні - 4 Ст. Ложки
- Крохмаль кукурудзяний - 2 Ст. Ложки
- Червоний гострий перець - За смаком
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - За смаком
Заздалегідь відваріть моркву до готовності. Лук крупно наріжте, а печінку промийте та висушіть.
Зробіть фарш, перекрутивши печінку з цибулею в м'ясорубці.
Потім в отриману масу додайте сіль, крохмаль, яйця, висівки і молоко. Все ретельно перемішайте.
Далі змастіть розігріту сковороду маслом. Обсмажте в ній фарш у вигляді млинців з обох сторін.
Від моркви відріжте три гуртки для прикраси, попередньо почистивши її. Зробіть квіточки.
Іншу моркву натріть на крупній тертці.
Гриби наріжте невеликими шматочками.
Зробіть соус. У йогурт натріть часник і всипте сіль. Наріжте дрібно кріп, і додайте його в йогурт. Ретельно перемішайте.
Зберіть торт. На тарілку для подачі викладіть один млинець. Змастіть його соусом.
Потім викладіть шар моркви.
Далі викладіть другий млинець, соус і грибочки. Так чергуйте шари, поки інгредієнти не закінчаться.
Прикрасьте торт зверху кропом, морквою і кружками перцю. Все готово! Смачного!