Печінка зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, в більшості сімей, як і в мене, чоловік - це головний цінитель м'яса. Він замовляє мені нові м'ясні страви, і я постійно шукаю цікаві рецепти для нього. Ось один з таких рецептів.
Тепер я знаю, як приготувати печінку зі свининою. Просте гаряче блюдо дуже сподобалося чоловікові. М'ясо виходить ніжним і добре поєднується з гарніром з рису. А готувала я в мультиварці, тому процес не забрав у мене багато сил і часу. Всім м'ясоїдам це блюдо точно має сподобатися.
- Свинина - 150 грам
- Печінка свинини - 150 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 0, 5 штуки
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 0, 2 чайних ложки
- Куркума - 0, 3 чайних ложки
- Базилік сушений - 0, 3 чайних ложки
Свинину і печінку помийте, наріжте кубиками. Готуйте м'ясо в режимі "жарка" протягом 10 хвилин в мультиварці з рослинним маслом.
Цибулю і моркву помийте, чистий, подрібніть. Додайте до м'яса і смажте ще 5 хвилин.
Промийте рис, додайте його в чашу мультиварки. Всипте все приправи і влийте воду.
Поставте режим "плов" і довести страву до готовності (близько 30-40 хвилин). Смачного!