Печінка яловича з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
До приготування печінки варто поставитися з усією обережністю. Є кілька правил, які обов'язково потрібно дотримуватися: смажити її маленькому вогні і видалити всі протоки з плівками. Буде дуже смачно!
Таке м'ясо вважається корисним для легких і кровоносної системи, але воно повинно обов'язково бути свіжим. З кожним днем в холодильнику його важливі властивості йтимуть на убиль.Также воно є дієтичним, хоча в цьому рецепті це не так. Я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати печінку яловичу з цибулею (смажену).
- Печінка яловича - 500 грам
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Печінка промийте. Видаліть протоки і плівки. Потім наріжте її середніми шматочками.
Обваляйте шматочки в борошні.
Розігрійте масло на сковороді. Обсмажте в ньому печінку на самому маленькому вогні з обох сторін під кришкою.
Лук почистіть і наріжте півкільцями.
Обсмажте цибулю в олії до золотистого кольору.
На готову печінку викладіть цибулю. Блюдо сіль. Смачного!