Рецепт Печінка яловича з цибулею фото

Печінка яловича з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина , Яловича печінка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

До приготування печінки варто поставитися з усією обережністю. Є кілька правил, які обов'язково потрібно дотримуватися: смажити її маленькому вогні і видалити всі протоки з плівками. Буде дуже смачно!

Опис приготування:

Таке м'ясо вважається корисним для легких і кровоносної системи, але воно повинно обов'язково бути свіжим. З кожним днем ​​в холодильнику його важливі властивості йтимуть на убиль.Также воно є дієтичним, хоча в цьому рецепті це не так. Я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати печінку яловичу з цибулею (смажену).

  • Печінка яловича - 500 грам
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
печінка яловича з цибулею - фото крок 1
Печінка промийте. Видаліть протоки і плівки. Потім наріжте її середніми шматочками.
печінка яловича з цибулею - фото крок 2
Обваляйте шматочки в борошні.
печінка яловича з цибулею - фото крок 3
Розігрійте масло на сковороді. Обсмажте в ньому печінку на самому маленькому вогні з обох сторін під кришкою.
печінка яловича з цибулею - фото крок 4
Лук почистіть і наріжте півкільцями.
печінка яловича з цибулею - фото крок 5
Обсмажте цибулю в олії до золотистого кольору.
печінка яловича з цибулею - фото крок 6
На готову печінку викладіть цибулю. Блюдо сіль. Смачного!

Схожі рецепти