Печінка, тушкована в соусі
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю тушковану печінку в сметані! Блюдо готується дуже просто і є прекрасним доповненням до будь-якого гарніру, наприклад - рису, kartofelyu або макаронні вироби. Ситно і дуже смачно!
Приготуємо печінку, тушковану в соусі в домашніх умовах. Для цієї страви підійде яловича печінка, яку слід гасити з цибулею, сметаною і спеціями. На гарнір найкраще підійде відварний рис. Крім того, можна приготувати легкий овочевий салат. Хай щастить!
- Печінка яловича - 500 грам
- Соєвий соус - 5 Ст. Ложок
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 Склянка
- Сіль і перець - 1 За смаком
Печінка промийте і наріжте невеликими шматочками. Помішуючи, обсмажте печінку в маслі 10-15 хвилин.
Додайте до печінки подрібнену цибулю і спеції. Влийте 100 грам води.
Додайте соєвий соус. Тушіте 10 хвилин. Потім додайте сметану, влийте воду, що залишилася. Додайте спеції, перемішайте. Доведіть до кипіння і тушкуйте ще 5 хвилин.
Смачного!