Рецепт Печінка, тушкована в соусі фото

Печінка, тушкована в соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Я дуже люблю тушковану печінку в сметані! Блюдо готується дуже просто і є прекрасним доповненням до будь-якого гарніру, наприклад - рису, kartofelyu або макаронні вироби. Ситно і дуже смачно!

Опис приготування:

Приготуємо печінку, тушковану в соусі в домашніх умовах. Для цієї страви підійде яловича печінка, яку слід гасити з цибулею, сметаною і спеціями. На гарнір найкраще підійде відварний рис. Крім того, можна приготувати легкий овочевий салат. Хай щастить!

  • Печінка яловича - 500 грам
  • Соєвий соус - 5 Ст. Ложок
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль і перець - 1 За смаком
печінка, тушкована в соусі - фото крок 1
Печінка промийте і наріжте невеликими шматочками. Помішуючи, обсмажте печінку в маслі 10-15 хвилин.
печінка, тушкована в соусі - фото крок 2
Додайте до печінки подрібнену цибулю і спеції. Влийте 100 грам води.
печінка, тушкована в соусі - фото крок 3
Додайте соєвий соус. Тушіте 10 хвилин. Потім додайте сметану, влийте воду, що залишилася. Додайте спеції, перемішайте. Доведіть до кипіння і тушкуйте ще 5 хвилин.
печінка, тушкована в соусі - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти