Рецепт Печінка на сковороді фото

Печінка на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід , Корисний обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Коли ми чуємо про смаження, як правило, виявляється, що блюдо буде жирним і не корисним. А ось і ні, хочу вам розповісти, як зробити печінку на сковороді. Апетитно, смачно і всього 164 ккал!

Опис приготування:

Така печінку на сковороді в домашніх умовах незмінно виходить ніжною і просто тане в роті! Так що, хоч куряча печінка і коштує дорожче яловичої, зате наскільки ж смачніше і корисніше блюдо вийде! Для бажаючих схуднути і не бажають відмовлятися від м'яса, - просто ідеальне блюдо! Так що розповім, як приготувати печінку на сковороді, сподіваюся, вам сподобається!

  • Куряча печінка - 500 грам
  • Цибуля - 300 грам
  • Масло рослинне - 20 грам
  • Борошно - 30 грам
  • Сіль - За смаком
печінка на сковороді - фото крок 1
1. Печінка, якщо треба, размораживаем, очищаємо від плівок і ріжемо шматочками. Дим тече в воду.
печінка на сковороді - фото крок 2
2. Лук моєму, чистим, нарізаємо півкільцями.
печінка на сковороді - фото крок 3
3. Шматочки печінки мачає в борошні, і на сильному вогні на рослинній олії обсмажуємо.
печінка на сковороді - фото крок 4
4. Коли печінка вже почервоніла з одного боку - перевертаємо, додаємо цибулю. Смажимо на середньому вогні до готовності лука. Потім під кришкою на маленькому вогні - ще 3 хвилини.
печінка на сковороді - фото крок 5
5. Подаємо до будь-якого гарніру. Смачного!

Схожі рецепти