Печінка на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Коли ми чуємо про смаження, як правило, виявляється, що блюдо буде жирним і не корисним. А ось і ні, хочу вам розповісти, як зробити печінку на сковороді. Апетитно, смачно і всього 164 ккал!
Така печінку на сковороді в домашніх умовах незмінно виходить ніжною і просто тане в роті! Так що, хоч куряча печінка і коштує дорожче яловичої, зате наскільки ж смачніше і корисніше блюдо вийде! Для бажаючих схуднути і не бажають відмовлятися від м'яса, - просто ідеальне блюдо! Так що розповім, як приготувати печінку на сковороді, сподіваюся, вам сподобається!
- Куряча печінка - 500 грам
- Цибуля - 300 грам
- Масло рослинне - 20 грам
- Борошно - 30 грам
- Сіль - За смаком
1. Печінка, якщо треба, размораживаем, очищаємо від плівок і ріжемо шматочками. Дим тече в воду.
2. Лук моєму, чистим, нарізаємо півкільцями.
3. Шматочки печінки мачає в борошні, і на сильному вогні на рослинній олії обсмажуємо.
4. Коли печінка вже почервоніла з одного боку - перевертаємо, додаємо цибулю. Смажимо на середньому вогні до готовності лука. Потім під кришкою на маленькому вогні - ще 3 хвилини.
5. Подаємо до будь-якого гарніру. Смачного!