Печінка яловича на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Люблю готувати печінку, адже вона не тільки смачна, але і корисна. Цей рецепт печінки яловичої на сковороді у мене завжди під рукою, коли просто м'ясо набридає. Раджу і вам спробувати!
Опис приготування:
Десь прочитала, що це блюдо марокканської кухні. Вже не знаю чи правда, але виходить таки досить оригінально. Для приготування печінки яловичої на сковороді вам знадобиться звичайний йогурт, не солодкий, а простий і без всяких добавок. Дане блюдо можна подавати і на вечерю, і до обіду. Дивимося рецепт.
- Яловича печінка - 0, 5 кілограма
- Цибуля - 1 штука
- Петрушка - За смаком
- Йогурт - 200 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Каєнський перець - 1 Чайна ложка
Спочатку змішайте всі інгредієнти для маринаду: йогурт, спеції, сік лимона і ложку рослинної олії.
Печінка промийте, ображати плівочки, наріжте тонкими смужками.
Замочіть печінку в маринаді і поставте в холодильник на годину.
Цибулю ріжемо півкільцями, обсмажуємо на сковороді в маслі.
Додаємо до цибулі печінку і смажимо до готовності хвилин 7-8.
Ось так готується печінка яловича на сковороді. Подаємо її гарячої. Смачного!
Ось так готується печінка яловича на сковороді. Подаємо її гарячої. Смачного!