Рецепт Печінка яловича на сковороді фото

Печінка яловича на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яловичина, Печінка, Яловича печінка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Люблю готувати печінку, адже вона не тільки смачна, але і корисна. Цей рецепт печінки яловичої на сковороді у мене завжди під рукою, коли просто м'ясо набридає. Раджу і вам спробувати!

Десь прочитала, що це блюдо марокканської кухні. Вже не знаю чи правда, але виходить таки досить оригінально. Для приготування печінки яловичої на сковороді вам знадобиться звичайний йогурт, не солодкий, а простий і без всяких добавок. Дане блюдо можна подавати і на вечерю, і до обіду. Дивимося рецепт.

  • Яловича печінка - 0, 5 кілограма
  • Цибуля - 1 штука
  • Петрушка - За смаком
  • Йогурт - 200 грам
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Каррі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Каєнський перець - 1 Чайна ложка
печінка яловича на сковороді - фото крок 1
Спочатку змішайте всі інгредієнти для маринаду: йогурт, спеції, сік лимона і ложку рослинної олії.
печінка яловича на сковороді - фото крок 2
Печінка промийте, ображати плівочки, наріжте тонкими смужками.
печінка яловича на сковороді - фото крок 3
Замочіть печінку в маринаді і поставте в холодильник на годину.
печінка яловича на сковороді - фото крок 4
Цибулю ріжемо півкільцями, обсмажуємо на сковороді в маслі.
печінка яловича на сковороді - фото крок 5
Додаємо до цибулі печінку і смажимо до готовності хвилин 7-8.
Ось так готується печінка яловича на сковороді. Подаємо її гарячої. Смачного!

Схожі рецепти