Печінка яловича на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Люблю готувати печінку, адже вона не тільки смачна, але і корисна. Цей рецепт печінки яловичої на сковороді у мене завжди під рукою, коли просто м'ясо набридає. Раджу і вам спробувати!
Десь прочитала, що це блюдо марокканської кухні. Вже не знаю чи правда, але виходить таки досить оригінально. Для приготування печінки яловичої на сковороді вам знадобиться звичайний йогурт, не солодкий, а простий і без всяких добавок. Дане блюдо можна подавати і на вечерю, і до обіду. Дивимося рецепт.
- Яловича печінка - 0, 5 кілограма
- Цибуля - 1 штука
- Петрушка - За смаком
- Йогурт - 200 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Каєнський перець - 1 Чайна ложка
Спочатку змішайте всі інгредієнти для маринаду: йогурт, спеції, сік лимона і ложку рослинної олії.
Печінка промийте, ображати плівочки, наріжте тонкими смужками.
Замочіть печінку в маринаді і поставте в холодильник на годину.
Цибулю ріжемо півкільцями, обсмажуємо на сковороді в маслі.
Додаємо до цибулі печінку і смажимо до готовності хвилин 7-8.
Ось так готується печінка яловича на сковороді. Подаємо її гарячої. Смачного!
Ось так готується печінка яловича на сковороді. Подаємо її гарячої. Смачного!