Рецепт Печінка яловича на сковороді фото

Печінка яловича на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Печінка , Яловича печінка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Люблю готувати печінку, адже вона не тільки смачна, але і корисна. Цей рецепт печінки яловичої на сковороді у мене завжди під рукою, коли просто м'ясо набридає. Раджу і вам спробувати!

Опис приготування:

Десь прочитала, що це блюдо марокканської кухні. Вже не знаю чи правда, але виходить таки досить оригінально. Для приготування печінки яловичої на сковороді вам знадобиться звичайний йогурт, не солодкий, а простий і без всяких добавок. Дане блюдо можна подавати і на вечерю, і до обіду. Дивимося рецепт.

  • Яловича печінка - 0, 5 кілограма
  • Цибуля - 1 штука
  • Петрушка - За смаком
  • Йогурт - 200 грам
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Каррі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Каєнський перець - 1 Чайна ложка
печінка яловича на сковороді - фото крок 1
Спочатку змішайте всі інгредієнти для маринаду: йогурт, спеції, сік лимона і ложку рослинної олії.
печінка яловича на сковороді - фото крок 2
Печінка промийте, ображати плівочки, наріжте тонкими смужками.
печінка яловича на сковороді - фото крок 3
Замочіть печінку в маринаді і поставте в холодильник на годину.
печінка яловича на сковороді - фото крок 4
Цибулю ріжемо півкільцями, обсмажуємо на сковороді в маслі.
печінка яловича на сковороді - фото крок 5
Додаємо до цибулі печінку і смажимо до готовності хвилин 7-8.
Ось так готується печінка яловича на сковороді. Подаємо її гарячої. Смачного!

Схожі рецепти