Рецепт Печінка качина фото

Печінка качина
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Качка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.

Якщо ви збираєтеся приготувати страву з птиці, то придивіться до цього рецепту печінки качиної, яка готується легко, а результат перевершує всі очікування. Печінка виходить ніжною і соковитою.

Опис приготування:

Цей рецепт розкриває процес, як приготувати печінку качину, супроводжуваний смачними запахами, і тільки розохочує апетит. Таке гаряче блюдо заслуговує на особливу увагу. Адже печінка качки виходить ніжною і готується дуже просто, без особливих кулінарних прийомів. При підсмаженні лука дуже важливо його не перетримати, а залишити саме в напівготовому стані, тоді він повністю віддасть свій смак страви. Можна шматочки печінки вмочити в борошно, в яку додана сіль і перець, тоді вона буде більш соковитою і разом з тим мати хрустку скоринку.

  • Качина печінка - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль і перець - 1 щіпка (перець беремо червоний мелений пекучий)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки(rafinirovannoe)
печінка качина - фото крок 1
1. Очистіть від лушпиння цибулю. Потім наріжте його півкільцями, змочивши лезо ножа холодною водою. Влийте в сковорідку рослинне масло. Розігрійте і викладіть півкільця цибулі для обсмажування до напівготовності.
печінка качина - фото крок 2
2. Помийте печінку качки, зробіть на ній невеликі надрізи. Промокніть її паперовим рушником (щоб не бризкало масло). Викладіть шматочки печінки в сковорідку до цибулі.
печінка качина - фото крок 3
3. Обсмажуйте, поки краю печінки не посветлеют. Потім посоліть і додайте червоний мелений пекучий перець (на власний смак).
печінка качина - фото крок 4
4. Переверніть печінку, обсмажуйте другу сторону на повільному вогні під кришкою до повної готовності (приблизно 5 хвилин). Вимкніть вогонь, залиште печінку під кришкою нудитися ще хвилин 5-7. Печінка готова. Подавайте її з овочами і різними гарнірами.

Схожі рецепти