Печінка качина
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви збираєтеся приготувати страву з птиці, то придивіться до цього рецепту печінки качиної, яка готується легко, а результат перевершує всі очікування. Печінка виходить ніжною і соковитою.
Цей рецепт розкриває процес, як приготувати печінку качину, супроводжуваний смачними запахами, і тільки розохочує апетит. Таке гаряче блюдо заслуговує на особливу увагу. Адже печінка качки виходить ніжною і готується дуже просто, без особливих кулінарних прийомів. При підсмаженні лука дуже важливо його не перетримати, а залишити саме в напівготовому стані, тоді він повністю віддасть свій смак страви. Можна шматочки печінки вмочити в борошно, в яку додана сіль і перець, тоді вона буде більш соковитою і разом з тим мати хрустку скоринку.
- Качина печінка - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль і перець - 1 щіпка (перець беремо червоний мелений пекучий)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки(rafinirovannoe)
1. Очистіть від лушпиння цибулю. Потім наріжте його півкільцями, змочивши лезо ножа холодною водою. Влийте в сковорідку рослинне масло. Розігрійте і викладіть півкільця цибулі для обсмажування до напівготовності.
2. Помийте печінку качки, зробіть на ній невеликі надрізи. Промокніть її паперовим рушником (щоб не бризкало масло). Викладіть шматочки печінки в сковорідку до цибулі.
3. Обсмажуйте, поки краю печінки не посветлеют. Потім посоліть і додайте червоний мелений пекучий перець (на власний смак).
4. Переверніть печінку, обсмажуйте другу сторону на повільному вогні під кришкою до повної готовності (приблизно 5 хвилин). Вимкніть вогонь, залиште печінку під кришкою нудитися ще хвилин 5-7. Печінка готова. Подавайте її з овочами і різними гарнірами.