Паста з морським коктейлем
(покроковий рецепт з фото)
Цей класичний рецепт пасти з морським коктейлем мало кого залишає байдужим. Воно й не дивно: блюдо виходить по-справжньому ароматним, ніжним і смачним! Всім рекомендую!
Цей класичний рецепт пасти з морським коктейлем по-італійськи - одне з небагатьох страв з морепродуктами, яке мені дійсно подобається. А то всі ці щупальця і незрозумілі на смак інгредієнти мене, чесно скажу, трохи лякають, і апетиту ніякого не викликають. Що ви працюєте - ця страва! Спробуйте обов'язково, дуже смачно!
- "морський коктейль" - 500 грам
- Макаронні вироби - 250 грам
- Сир тертий - 200 грам
- Вершки - 1 Склянка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти. Пасту відварюємо до стану аль-денте, а морепродукти розморожуємо і відварюємо 10 хвилин в підсоленому окропі. Зливаємо воду і з макаронів, і з морепродуктів.
2. Морепродукти обсмажити трохи на вершковому маслі, потім додамо до них вершки і тертий сир. Перемішуємо, тушкуємо на маленькому вогні до готовності. Спеції - за смаком.
3. Розкладаємо по тарілках пасту, поливаємо її соусом. Готово!