Паста з морським коктейлем 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Цей класичний рецепт пасти з морським коктейлем мало кого залишає байдужим. Воно й не дивно: блюдо виходить по-справжньому ароматним, ніжним і смачним! Всім рекомендую!
Цей класичний рецепт пасти з морським коктейлем по-італійськи - одне з небагатьох страв з морепродуктами, яке мені дійсно подобається. А то всі ці щупальця і незрозумілі на смак інгредієнти мене, чесно скажу, трохи лякають, і апетиту ніякого не викликають. Що ви працюєте - ця страва! Спробуйте обов'язково, дуже смачно! 
- "морський коктейль" - 500 грам
 - Макаронні вироби - 250 грам
 - Сир тертий - 200 грам
 - Вершки - 1 Склянка
 - Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
 - Спеції - За смаком
 

1. Підготуємо інгредієнти. Пасту відварюємо до стану аль-денте, а морепродукти розморожуємо і відварюємо 10 хвилин в підсоленому окропі. Зливаємо воду і з макаронів, і з морепродуктів.

2. Морепродукти обсмажити трохи на вершковому маслі, потім додамо до них вершки і тертий сир. Перемішуємо, тушкуємо на маленькому вогні до готовності. Спеції - за смаком.

3. Розкладаємо по тарілках пасту, поливаємо її соусом. Готово!