Рецепт Паста з grebeshkami фото

Паста з grebeshkami
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Макарони , Мідії і гребінці
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Багато італійські страви можна описати так: мінімум інгредієнтів, просте, швидке приготування і дуже смачна страва в результаті. Подивіться, як приготувати пасту з гребінцями за 20 хвилин .

Опис приготування:

Перед приготуванням гребінці повинні бути ретельно вимиті під проточною водою, щоб видалити пісок, який вони містять. Щоб відкрити раковини, гребінці варять кілька хвилин в киплячій воді. Якщо потрібні сирі гребінці, то стулки раковини відкриваються гострим ножем. Для пасти з морепродуктами частіше використовуються лінгвіні, а не спагетті. Найскладніша частина цієї страви - правильно обсмажити часник і гребінці, щоб вони не підгоріли.

  • Лінгвіні - 75 грам
  • Морські гребінці - 150 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Петрушка свіжа нарізана - 1/2 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
паста з grebeshkami - фото крок 1
Доведіть до кипіння підсолену воду у великій каструлі. Зваріть лінгвіні до стану «аль денте» за інструкцією на упаковці.
паста з grebeshkami - фото крок 2
Поки вариться паста, розріжте гребінці навпіл, а потім - на четвертинки.
паста з grebeshkami - фото крок 3
Для 3 хвилини до готовності пасти нагрійте оливкову олію в сковороді з антипригарним покриттям, додайте дрібно нарізаний часник.
паста з grebeshkami - фото крок 4
Покладіть на сковороду гребінці і обсмажте, перемішуючи з часником, на сильному вогні. Часник не повинен потемніти.
паста з grebeshkami - фото крок 5
Штам Лінгвіні, додайте в сковороду.
паста з grebeshkami - фото крок 6
Додайте петрушку, приправте сіллю і свіжомеленим чорним перцем.
паста з grebeshkami - фото крок 7
Перемішайте пасту зі спеціями і зеленню.
паста з grebeshkami - фото крок 8
Відразу ж подайте пасту з гребінцями на теплій тарілці, посипавши петрушкою.

Схожі рецепти