Рецепт Паста Фрутті ді Маре фото

Паста Фрутті ді Маре
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти, Локшина, Мідії і гребінці
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл
Гарячі страви, Макаронні вироби

Ідеальна вечеря в італійському стилі. Паста Фрутті ді Маре - Elegant, смачне, але дуже просте і швидке в приготуванні блюдо. Ви з легкістю зможете приготувати дивну пасту Фрутті ді маре.

Готувати пасту Фрутті ді маре може навчиться навіть самий недосвідчений кулінар. В цьому нічого складного немає. Це безпрограшний варіант для романтичної вечері або для простого сімейного. Але головне, що готувати таку пасту дуже легко і швидко.

Дивіться, як приготувати пасту Фрутті ді маре.

  • Спагеті - 200 грам
  • Тигрові креветки - 6 штук
  • Мідії - 6 штук
  • Гребінці - 100 грам
  • Томати у власному соку - 100 грам
  • Томати черрі - 60 грам
  • Анчоуси - 5 грам
  • Каперсами - 10 грам
  • Чебрець - 4 грами
  • Часник - 2 зубчики
  • Петрушка - 6 грам
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Біле сухе вино - 50 мілілітрів
  • Базилік - 5 грам
  • Перець чилі - 2 грами
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток
паста Фрутті ді Маре - фото крок 1
У каструлю з киплячою і підсоленою водою викладіть спагетті. Варимо все 7 хвилин, а потім їх відкидаємо на друшляк. 0, 5 склянки води від макаронів залишимо на потім.
паста Фрутті ді Маре - фото крок 2
Морепродукти промиваємо під проточною водою. Морські гребінці нарізаємо невеликими кубиками.
паста Фрутті ді Маре - фото крок 3
Тигрові креветки чистимо від голови і панцира, видаляємо чорну жилку всередині.
паста Фрутті ді Маре - фото крок 4
Зелень миємо, висушуємо і нарізаємо дрібно. Видаляємо насіння з перцю і теж дрібно рубаємо.
паста Фрутті ді Маре - фото крок 5
Чисті томати розрізаємо на 4 частини. Дрібно нарізані анчоуси і часник, пропущений через прес, обсмажуємо на маслі на невеликому вогні протягом хвилини.
паста Фрутті ді Маре - фото крок 6
Потім робимо вогонь побільше і обсмажуємо мідії протягом 30 секунд. Далі додаємо вино і випаровуємо його.
паста Фрутті ді Маре - фото крок 7
Потім в сковороду додаємо каперси, креветки, томати у власному соку і черрі, гребінці, чилі і зелень. Обсмажуємо 30 секунд, помішуючи.
паста Фрутті ді Маре - фото крок 8
Далі викладаємо в сковороду спагетті і наливаємо воду, що залишили. Додаємо сіль, чорний перець і тушкуємо на невеликому вогні, помішуючи, 2-3 хвилини. Викладаємо на тарілку і подаємо на стіл.

Схожі рецепти