Паста Фрутті ді Маре
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальна вечеря в італійському стилі. Паста Фрутті ді Маре - Elegant, смачне, але дуже просте і швидке в приготуванні блюдо. Ви з легкістю зможете приготувати дивну пасту Фрутті ді маре.
Готувати пасту Фрутті ді маре може навчиться навіть самий недосвідчений кулінар. В цьому нічого складного немає. Це безпрограшний варіант для романтичної вечері або для простого сімейного. Але головне, що готувати таку пасту дуже легко і швидко.
Дивіться, як приготувати пасту Фрутті ді маре.
- Спагеті - 200 грам
- Тигрові креветки - 6 штук
- Мідії - 6 штук
- Гребінці - 100 грам
- Томати у власному соку - 100 грам
- Томати черрі - 60 грам
- Анчоуси - 5 грам
- Каперсами - 10 грам
- Чебрець - 4 грами
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка - 6 грам
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Біле сухе вино - 50 мілілітрів
- Базилік - 5 грам
- Перець чилі - 2 грами
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток
У каструлю з киплячою і підсоленою водою викладіть спагетті. Варимо все 7 хвилин, а потім їх відкидаємо на друшляк. 0, 5 склянки води від макаронів залишимо на потім.
Морепродукти промиваємо під проточною водою. Морські гребінці нарізаємо невеликими кубиками.
Тигрові креветки чистимо від голови і панцира, видаляємо чорну жилку всередині.
Зелень миємо, висушуємо і нарізаємо дрібно. Видаляємо насіння з перцю і теж дрібно рубаємо.
Чисті томати розрізаємо на 4 частини. Дрібно нарізані анчоуси і часник, пропущений через прес, обсмажуємо на маслі на невеликому вогні протягом хвилини.
Потім робимо вогонь побільше і обсмажуємо мідії протягом 30 секунд. Далі додаємо вино і випаровуємо його.
Потім в сковороду додаємо каперси, креветки, томати у власному соку і черрі, гребінці, чилі і зелень. Обсмажуємо 30 секунд, помішуючи.
Далі викладаємо в сковороду спагетті і наливаємо воду, що залишили. Додаємо сіль, чорний перець і тушкуємо на невеликому вогні, помішуючи, 2-3 хвилини. Викладаємо на тарілку і подаємо на стіл.