Рецепт Паштет з капусти фото

Паштет з капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Білокачанна капуста
Пісні страви
На полуденок, На сніданок, Фуршет
Паштети

Хочу запропонувати вам спробувати незвичайну холодну закуску - "паштет з капусти", готується він зі смаженою цибулею, яблуком і вареним яйцем. Дивіться рецепт!

Отже, розповім вам, як приготувати "паштет з капусти" . Перше, на що хочу звернути увагу - кондитерські паштети. Якщо ви любите густі паштети, то дуже добре віджимають капусту від води і хліб від молока. Мені подобається ніжна консистенція, тому капусту я віджала, але хліб немає, молоко залишила. Ще можна скоротити кількість калорій паштету, зменшуючи кількість рослинного масла, обсмажуйте цибулю до м'якості, а потім покладіть в паштет тільки цибулю. Читайте докладніше рецепт нижче, пробуйте і діліться враженнями!

  • Капуста - 700 грам
  • Яблуко велике - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Білий хліб - 3 скибочки
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Лимонний сік - За смаком
  • Сіль, перець чорний мелений - За смаком
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
паштет з капусти - фото крок 1
1. Підготуйте продукти. Приступимо! капусту вимийте, зніміть верхні листки. Яйце відварити до готовності, прохолодний, остудіть.
паштет з капусти - фото крок 2
2. Капусту поріжте крупно кубиками. Покладіть в киплячу воду і варіть до м'якості, у мене пішло 12-15 хвилин.
паштет з капусти - фото крок 3
3. Капусту відкиньте на друшляк, остудіть, руками відіжміть від води.
паштет з капусти - фото крок 4
4. У хліба зріжте скориночки, замочіть в молоці.
паштет з капусти - фото крок 5
5. Цибулину очистіть, поріжте крупно, обсмажте на олії до м'якості.
паштет з капусти - фото крок 6
6. У чашу комбайна складіть смажену цибулю, капусту, віджатий від молока хліб, яйце, очищене яблуко, лимонний сік, сіль, перець.
паштет з капусти - фото крок 7
7. Подрібніть до стану паштету. Замість блендера можна використовувати м'ясорубку.
паштет з капусти - фото крок 8
8. Дайте постояти 10-15 хвилин, а потім спробуйте на смак ще раз. Можливо солі і кислоти може не вистачати. Закуска повинна бути гостро-кислої, відкоригуйте на свій смак. Прохолодний, пробуйте!

Схожі рецепти