Парові тефтелі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Тефтелі, приготовані на пару - це не тільки смачно, але корисно! Любителі здорового харчування напевно оцінять цей рецепт по достоїнству!
Пропоную Вашій увазі рецепт приготування парових тефтелей в мультиварці! Тефтелі готуються дуже просто і досить швидко, а виходять дуже смачними і ситними! Крім того, парові тефтелі набагато корисніше приготованих на рослинній олії, так що переваги готування в мультиварці - у наявності! Отже, готуємо парові тефтелі в мультиварці!
- М'ясний фарш - 500 грам
- Мал - 0, 5 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Мультістакани води - 4 штуки
1. Мал відварюємо до напівготовності.
2. Лук подрібнюємо в кухонному комбайні або пропускаємо через м'ясорубку.
3. Готовий рис змішуємо з м'ясним фаршем, подрібненою цибулею. Вбиваємо яйце, солимо і перчимо. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
4. З отримав фаршу формуємо тефтелі, які потім укладаємо в контейнер мультиварки. У каструлю мультиварки наливаємо воду, контейнер встановлюємо зверху. Ставимо мультиварку в режим "варка на пару", закриваємо кришкою і готуємо тефтелі приблизно 35 хвилин.
5. Парові тефтелі готові, можна подавати до столу. Смачного!