Парові котлети з телятини
(покроковий рецепт з фото)
Приготовлені на пару котлети вважаються дуже корисними не тільки для дітей, але і для дорослих! ніжні, соковиті і дуже апетитні! До таких котлеток підходить абсолютно будь-який гарнір! рекомендую!
Перед вами - простий рецепт приготування парових котлет з телятини. Блюдо підійде як для дорослих, так і для дітей. Готові котлети можна зберігати в холодильнику, але не більше 2-3 днів. На гарнір приготуйте картопляне пюре, гречку або макарони. Гарного вам дня!
- Телятина - 200 грам
- Яйця - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершкове масло - 30 грам
- Хліб - 100 грам
- Молоко - 50 мілілітрів
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
М'ясо наріжте середніми шматочками. Хліб замочіть в молоці, а цибуля очистіть.
За допомогою блендера подрібнюємо м'ясо, хліб і цибулю.
У готовий фарш додаємо вершкове масло і одне яйце. Ретельно перемішуємо.
У чаш мультиварки вливаємо воду. Ставимо контейнер для варіння на пару. Формуємо котлетки і кладемо їх в контейнер.
Готуємо 15 хвилин.
Потім перевертаємо котлетки і готуємо ще 10 хвилин.
Смачного!