Рецепт Панна-котта з сметани фото

Панна-котта з сметани
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Желатин
Дієтичне харчування
Для дітей , На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 3
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Зверніть увагу на ніжний десерт зі сметани - панна-котту! Дослівний переклад цих ласощів з італійської язика звучить як «варений крем». Замість вершків я буду використовувати сметану.

Опис приготування:

Десерт можна подавати в креманках. А можна остудити його в красивих силіконовим формах, а безпосередньо перед вживанням просто обережно витягніть його і подайте на блюдечках. Хай щастить! сподіваюся, що вам сподобається!

  • Крем - 200 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Желатин - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 100 грам
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Вода - 2-3 Ст. Ложок (для розведення желатину)
панна-котта з сметани - фото крок 1
Відміряйте сметану, молоко і інші продукти для Панакота. Я відміряють склянкою об'ємом 200 мл. Приступимо!
панна-котта з сметани - фото крок 2
Закип'ятіть воду, залийте желатин, залиште хвилин на 5 розчинятися.
панна-котта з сметани - фото крок 3
Сметану змішайте з цукром, трохи збийте, щоб маса стала повітряної.
панна-котта з сметани - фото крок 4
Яєчний жовток збийте, потім влийте молоко і перемішайте. Доведіть суміш до кипіння, але не варіть. Зніміть з вогню.
панна-котта з сметани - фото крок 5
Влийте молочно-яєчну суміш в сметану, додайте розчинений желатин, віночком з'єднайте всі інгредієнти.
панна-котта з сметани - фото крок 6
Розлийте по креманкам або красивим силіконовим формочках і відправте в холодильник на 4-5 годин.
панна-котта з сметани - фото крок 7
Коли десерт буде повністю готовий, подавайте його до столу! Смачного!

Схожі рецепти