Рецепт Панна-котта дієтична фото

Панна-котта дієтична
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки , Горіхи , Молоко
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , На сніданок
Десерти , Крем
Кількість порцій: 4
Час приготування: 6 г. 0 хв.

З мого нескладного рецепта ви можете дізнатися про те, як приготувати панна-котту дієтичну. Адже навіть низькокалорійні солодощі можуть бути дуже смачними, якщо все правильно зробити. Пробуйте.

Опис приготування:

Для страви варто вибрати знежирене молоко і нізкопроцентниє вершки. Як доповнення можна додати будь-який кислувато-солодкий фрукт, у мене це хурма. Легка і вершкова текстура сподобається багатьом людям, які не люблять важкі десерти. Такий стане відмінним завершенням святкового або просто затишного домашнього вечора.

  • Вершки 10% - 200 мілілітрів
  • Молоко знежирене - 200 мілілітрів
  • Хурма велика - 1 штука
  • Желатин листової - 4 штуки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Ваніль - 0, 5 штуки (стручок)
  • Горіхи - За смаком
  • Обкладинка - За смаком
панна-котта дієтична - фото крок 1
Желатин замочити в холодній воді на 15 хвилин. Хурму наріжте невеликими шматочками.
панна-котта дієтична - фото крок 2
У каструлі змішайте молоко, ваніль і молоко. Доведіть рідину до кипіння і видаліть стручок ванілі. Також приберіть молочну пінку. Всипте цукор. Варіть все на повільному вогні 5 хвилин, помішуючи.
панна-котта дієтична - фото крок 3
Далі в суміш остудіть. Додайте в неї желатин. Перемішайте його до розчинення. На дно посуду для подачі викладіть хурму. Залийте її вершковою сумішшю.
панна-котта дієтична - фото крок 4
Поставте панна-коту в холодильник на 5 годин. При подачі прикрасьте десерт подрібненими горіхами і корицею. Приємною дегустації!

Схожі рецепти