Палички з листкового тіста з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Думаю, що в запасах у досвідченої господині завжди лежить в морозилці лист листкового тіста. З нього можна зробити різну випічку і дуже швидко. Розповім, як приготувати палички з листкового тіста з сиром.
Їжте палички теплими або остиглими. Можете вмочати їх в соус або подавати в якості хлібної кошики. Замість сиру, можете спекти їх з сушеної або свіжої зеленню, з часником і різними спеціями. Загорніть палички спіралькою або залиште так.
- Листкове тісто - 450 грам
- Пармезан - 50 грам
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
- Борошно - 1/4 склянки
1. Разморозьте листкове тісто: залиште його при кімнатній температурі або надішліть в мікрохвильову піч. Викладіть тісто на присипану борошном поверхню і наріжте смужками невеликої ширини.
2. За допомогою пензлика змастіть кожну смужку водою, посипте тертим сиром і часниковим порошком. Утримуючи один кінець, закрутіть кожну смужку тесту. Викладіть все смужки на деко.
3. Запікайте листкові палички в розігрітому до 200 градусів духовці 8-10 хвилин, щоб вони придбали золотисту скориночку.
4. Перекладіть палички і подавайте їх до столу теплими або після охолодження.