Палички з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Так хочеться іноді чимось похрумтіти. Буває, приготуєш щось таке і наминав за обидві щоки, поки все не з'їси. Пропоную запастися рецептами таких страв! Особливо для посиденьок з друзями!
Я знайшла цікавий рецепт випічки, ніж та хочу з вами поділитися. Опишу, як приготувати палички з листкового тіста. Блюдо дуже просте, але неймовірно смачне. Таку випічку можна подавати замість хліба до салатів, наприклад. А ми всією родиною любимо похрумтіти нею перед телевізором.
- Листкове тісто - 500 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Борошно - 100 грам
Сир для цієї страви підійде будь-який, головне, щоб він був твердих сортів. Насамперед натріть його на крупній тертці.
Заздалегідь необхідно розморозити тісто. Розкачайте його, присипавши борошном, в 25-30 сантиметрів. Розріжте на смужки.
У мисці збийте яйце з перцем і сіллю. Цією сумішшю промажте тісто, а зверху посипте все сиром.
Розігрійте духовку до 190 градусів. Підготуйте лист, який попередньо застеліть пергаментним папером. Скрутіть смужки, викладіть їх на застелений деко.
Запікайте блюдо протягом 15 хвилин на одній стороні. Потім переверніть палички і готуйте ще 3 хвилини. Приємно вам похрумтіти!