Паелья з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Варіантів приготування знаменитого іспанського страви існує дуже багато. Вашій увазі пропоную дивно простий рецепт паельї з рибою і овочами.
1. Для початку необхідно очистити від шкіри і кісток рибу. Злегка підсолити і поперчити і залишити на час. В рецепт приготування паельї з рибою можна використовувати не тільки лосось і минтай, але і іншу рибу за смаком.
2. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками.
3. На сковороді розігріти трохи оливкового масла і відправити туди цибулю. Обсмажити до прозорості.
4. Очистити і подрібнити часник. Додати до цибулі і смажити пару хвилин.
5. Солодкий перець вимити, видалити хвостик і насіння і нарізати невеликими кубиками. Додати на сковороду і обсмажити до м'якості. Всипати зелений горошок.
6. На окремій сковороді розігріти трохи олії і обсмажити рибу. Додати очищені креветки.
7. Обсмажені рибу і морепродукти перекласти до овочів. Всипати рис і влити воду або рибний бульйон.
8. Посолити і поперчити за смаком. Додати спеції і накрити кришкою.
9. Така паелья з рибою в домашніх умовах може готуватися на плиті або довести її до готовності в духовці.
10. Готову страву перед подачею присипати свіжою зеленню і можна подавати до столу.
Смачного!
- Лосоль - 150 грам
- Минтай - 150 грам
- Креветки - 150 грам
- Цибулина - 1 штука
- Солодкий перець - 1-2 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Мал - 1 Склянка
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Зелений горошок - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Шафран - 1 щіпка
2. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками.
3. На сковороді розігріти трохи оливкового масла і відправити туди цибулю. Обсмажити до прозорості.
4. Очистити і подрібнити часник. Додати до цибулі і смажити пару хвилин.
5. Солодкий перець вимити, видалити хвостик і насіння і нарізати невеликими кубиками. Додати на сковороду і обсмажити до м'якості. Всипати зелений горошок.
6. На окремій сковороді розігріти трохи олії і обсмажити рибу. Додати очищені креветки.
7. Обсмажені рибу і морепродукти перекласти до овочів. Всипати рис і влити воду або рибний бульйон.
8. Посолити і поперчити за смаком. Додати спеції і накрити кришкою.
9. Така паелья з рибою в домашніх умовах може готуватися на плиті або довести її до готовності в духовці.
10. Готову страву перед подачею присипати свіжою зеленню і можна подавати до столу.
Смачного!