Рецепт Паелья з рибою фото

Паелья з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Лосось, Риба та морепродукти, Крупи, Мал
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Паелья

Варіантів приготування знаменитого іспанського страви існує дуже багато. Вашій увазі пропоную дивно простий рецепт паельї з рибою і овочами.

1. Для початку необхідно очистити від шкіри і кісток рибу. Злегка підсолити і поперчити і залишити на час. В рецепт приготування паельї з рибою можна використовувати не тільки лосось і минтай, але і іншу рибу за смаком.

2. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками.

3. На сковороді розігріти трохи оливкового масла і відправити туди цибулю. Обсмажити до прозорості.

4. Очистити і подрібнити часник. Додати до цибулі і смажити пару хвилин.

5. Солодкий перець вимити, видалити хвостик і насіння і нарізати невеликими кубиками. Додати на сковороду і обсмажити до м'якості. Всипати зелений горошок.

6. На окремій сковороді розігріти трохи олії і обсмажити рибу. Додати очищені креветки.

7. Обсмажені рибу і морепродукти перекласти до овочів. Всипати рис і влити воду або рибний бульйон.

8. Посолити і поперчити за смаком. Додати спеції і накрити кришкою.

9. Така паелья з рибою в домашніх умовах може готуватися на плиті або довести її до готовності в духовці.

10. Готову страву перед подачею присипати свіжою зеленню і можна подавати до столу.

Смачного!

  • Лосоль - 150 грам
  • Минтай - 150 грам
  • Креветки - 150 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Солодкий перець - 1-2 штук
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Мал - 1 Склянка
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Зелений горошок - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Шафран - 1 щіпка
1. Для початку необхідно очистити від шкіри і кісток рибу. Злегка підсолити і поперчити і залишити на час. В рецепт приготування паельї з рибою можна використовувати не тільки лосось і минтай, але і іншу рибу за смаком.

2. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками.

3. На сковороді розігріти трохи оливкового масла і відправити туди цибулю. Обсмажити до прозорості.

4. Очистити і подрібнити часник. Додати до цибулі і смажити пару хвилин.

5. Солодкий перець вимити, видалити хвостик і насіння і нарізати невеликими кубиками. Додати на сковороду і обсмажити до м'якості. Всипати зелений горошок.

6. На окремій сковороді розігріти трохи олії і обсмажити рибу. Додати очищені креветки.

7. Обсмажені рибу і морепродукти перекласти до овочів. Всипати рис і влити воду або рибний бульйон.

8. Посолити і поперчити за смаком. Додати спеції і накрити кришкою.

9. Така паелья з рибою в домашніх умовах може готуватися на плиті або довести її до готовності в духовці.

10. Готову страву перед подачею присипати свіжою зеленню і можна подавати до столу.

Смачного!

Схожі рецепти