Паелья з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Яскраве, соковите і неймовірно красиве, з трохи пікантним смаком - це блюдо нікого не залишить байдужим. І якщо ви хочете на мить перенестися в сонячну Іспанію, то просто спробуйте його.
Коли у мене поганий настрій, то ніщо не піднімає мені його краще, ніж приготування якого-небудь смачного страви, особливо екзотичного. Тому я перепробувала вже безліч всяких різних зарубіжних рецептів, але ось іспанської кухні я завжди віддавала перевагу, і сьогодні я хочу розповісти вам, як зробити паелью з куркою. Взагалі, у цієї страви є багато різних варіантів приготування, але оскільки я дуже люблю гостру їжу, то для мене такий рецепт найкращий. Але відразу хочу попередити, що вам доведеться витратити на таку паелью не менш години, але зате результат безперечно варто витраченого часу і сил. З цим рецептом приготування паельї з куркою, і обід, і вечеря, і навіть романтичний вечір, пройде на ура, повірте мені.
- Грудка куряча відварна - 2 штуки
- Ковбаса Чоризо - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Перець болгарський зелений - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Мал - 2 склянки
- Помідор - 2 штуки
- Бульйон курячий - 3 склянки
- Паста томатна - 20 грам
- Паприка мелена - 0, 5 Ст. Ложки
- Перець чилі - 1/4 Ст. Ложки
- Червоний мелений перець - 1/4 Ст. Ложки
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - За смаком
- Сіль - За смаком