Рецепт Паелья з куркою фото

Паелья з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Крупи , Мал
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви , Паелья
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Яскраве, соковите і неймовірно красиве, з трохи пікантним смаком - це блюдо нікого не залишить байдужим. І якщо ви хочете на мить перенестися в сонячну Іспанію, то просто спробуйте його.

Опис приготування:

Коли у мене поганий настрій, то ніщо не піднімає мені його краще, ніж приготування якого-небудь смачного страви, особливо екзотичного. Тому я перепробувала вже безліч всяких різних зарубіжних рецептів, але ось іспанської кухні я завжди віддавала перевагу, і сьогодні я хочу розповісти вам, як зробити паелью з куркою. Взагалі, у цієї страви є багато різних варіантів приготування, але оскільки я дуже люблю гостру їжу, то для мене такий рецепт найкращий. Але відразу хочу попередити, що вам доведеться витратити на таку паелью не менш години, але зате результат безперечно варто витраченого часу і сил. З цим рецептом приготування паельї з куркою, і обід, і вечеря, і навіть романтичний вечір, пройде на ура, повірте мені.

  • Грудка куряча відварна - 2 штуки
  • Ковбаса Чоризо - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
  • Перець болгарський зелений - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Мал - 2 склянки
  • Помідор - 2 штуки
  • Бульйон курячий - 3 склянки
  • Паста томатна - 20 грам
  • Паприка мелена - 0, 5 Ст. Ложки
  • Перець чилі - 1/4 Ст. Ложки
  • Червоний мелений перець - 1/4 Ст. Ложки
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - За смаком
  • Сіль - За смаком
паелья з куркою - фото крок 1
Отже, наливаємо в сковороду оливкове масло і нагріваємо його. Нарізаємо ковбасу на невеликі кубики і обсмажуємо протягом 2 хвилин, потім додаємо томатну пасту, нарізану цибулю, болгарський перець, подрібнений часник, перемішуємо і смажимо до напівм'якого стану.
паелья з куркою - фото крок 2
Коли овочі будуть майже готові, додаємо до них спеції, перемішуємо. Якщо ви не любите гостре, то, звичайно, можете не класти чилі перець або додати його менше.
паелья з куркою - фото крок 3
Тепер викладаємо на сковороду рис.
паелья з куркою - фото крок 4
Вливаємо бульйон, скроплюємо лимонним соком.
паелья з куркою - фото крок 5
Відварну курячу грудку розділяємо на волокна і викладаємо до решти інгредієнтів.
паелья з куркою - фото крок 6
Додаємо нарізані невеликими кубиками помідори.
паелья з куркою - фото крок 7
Тепер відправляємо сковороду в духовку, розігріту до 200 градусів, і запікаємо протягом 45 хвилин.
паелья з куркою - фото крок 8
Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню і дольками лимона. Смачного!

Схожі рецепти