Рецепт Паелья в мультиварці з морепродуктами фото

Паелья в мультиварці з морепродуктами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Крупи , Мал
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Паелья
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Знамените страва, яке має сотні варіацій, можна зробити досить швидко, якщо під рукою побутова техніка. На замітку пропоную вам рецепт приготування паельї в мультиварці з морепродуктами.

Опис приготування:

В рецепт приготування паельї в мультиварці з морепродуктами можна використовувати як свіжі, так і заморожені морепродукти, однак попередньо вони повинні повністю розтанути. Куряче філе можна замінити гомілками, наприклад, або при бажанні не використовувати.

1. Отже, для початку потрібно розігріти невелику кількість масло і відправити туди морепродукти. Обсмажити кілька хвилин і акуратно дістати з чаші. Відкласти на час.

2. Очистити цибулю, нарізати кубиками і відправити його в чашу мультиварки, додавши ще трохи олії.

3. Коли цибуля стане золотистим, додати подрібнений часник.

4. Солодкий перець вимити, очистити і нарізати кубиками. Надіслати в чашу і обсмажити до м'якості.

5. До овочів викласти нарізане невеликими шматочками куряче філе і обсмажити.

6. Посолити і поперчити за смаком. Додати улюблені спеції.

7. Всипати рис і акуратно перемішати.

8. Викласти обсмажені морепродукти і влити воду або бульйон.

9. Готується паелья в мультиварці з морепродуктами в домашніх умовах на режимі Плов або Мал.

10. Перед подачею додати кілька часточок лимона і при бажанні свіжу зелень.

  • Цибулина - 1 штука
  • Солодкий перець - 1-2 штук
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Коктейль з морепродуктів - 500 грам
  • Куряче філе - 250 грам
  • Мал - 300 грам
  • Шафран - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Лимон - 1 штука
В рецепт приготування паельї в мультиварці з морепродуктами можна використовувати як свіжі, так і заморожені морепродукти, однак попередньо вони повинні повністю розтанути. Куряче філе можна замінити гомілками, наприклад, або при бажанні не використовувати.

1. Отже, для початку потрібно розігріти невелику кількість масло і відправити туди морепродукти. Обсмажити кілька хвилин і акуратно дістати з чаші. Відкласти на час.

2. Очистити цибулю, нарізати кубиками і відправити його в чашу мультиварки, додавши ще трохи олії.

3. Коли цибуля стане золотистим, додати подрібнений часник.

4. Солодкий перець вимити, очистити і нарізати кубиками. Надіслати в чашу і обсмажити до м'якості.

5. До овочів викласти нарізане невеликими шматочками куряче філе і обсмажити.

6. Посолити і поперчити за смаком. Додати улюблені спеції.

7. Всипати рис і акуратно перемішати.

8. Викласти обсмажені морепродукти і влити воду або бульйон.

9. Готується паелья в мультиварці з морепродуктами в домашніх умовах на режимі Плов або Мал.

10. Перед подачею додати кілька часточок лимона і при бажанні свіжу зелень.

Схожі рецепти