Рецепт Паелья в лаваші фото

Паелья в лаваші
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня
Риба та морепродукти , Птах , Морепродукти , Курка , Крупи , Лаваш , Мал
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Паелья
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Паелья - це одне з найпопулярніших іспанських страв. Варіантів і рецептів приготування цієї страви існує величезна кількість, але головним інгредієнтом у всіх рецептах є, звичайно, Мал.

Опис приготування:

Сьогодні я пропоную вам приготувати паелью з овочами, морепродуктами і куркою, а подати у вигляді невеликих кошиків з лаваша. Вийде дуже оригінально, та й подавати зручно, особливо для великих компаній. Дуже важливо підібрати спеції за смаком, я використовую прованські трави. Щоб підфарбувати рис, будемо використовувати куркуму, ця пряність не має яскраво вираженого смаку.

Отже, дивіться, як приготувати паелью в лаваші.

  • Мал - 150 грам
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Прованські трави - 1 Чайна ложка
  • Куркума - 1/2 чайних ложки
  • Бульйон - 300 мілілітрів
  • Морепродукти - 150 грам
  • Курка - 150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Лаваш - 1 штука
  • Пір'я лука - 2 штуки
паелья в лаваші - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
паелья в лаваші - фото крок 2
Помідори поріжте невеликими шматочками, перець очистіть і поріжте дрібною соломкою, а цибуля поріжте довільними шматочками.
паелья в лаваші - фото крок 3
Надішліть всі овочі в сковороду, додайте рослинного масла, прованські трави, куркуму і сіль. Смажте на повільному вогні 7-10 хвилин.
паелья в лаваші - фото крок 4
Потім влийте бульйон і тушкуйте все приблизно 10-15 хвилин.
паелья в лаваші - фото крок 5
В останню чергу відправте в сковороду рис, перемішайте і готуйте, поки рис не стане м'яким.
паелья в лаваші - фото крок 6
Тим часом відваріть морепродукти до готовності, а курячу грудку або інші частини поріжте на шматочки і обсмажте на сковороді. Зверху на готову паелью викладіть курку і морепродукти. Блюдо готово, залишилося тільки оригінально його подати.
паелья в лаваші - фото крок 7
З лаваша виріжте 4 квадрата приблизно 12х12 см. Складіть на два квадрати. В середину покладіть паелью, а кінці підійміть і скріпіть пір'ям цибулі або часнику. В результаті вийде кошик з ароматною паельєю. Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти