Рецепт Paştejş фото

Paştejş
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Португальська кухня
Тісто, Молочні продукти, Фрукти, Яйця, Листкове тісто, Молоко, Лимон
Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Десерт, Полудень, День народження, Фуршет
Випічка, Солодке, Тістечко

Paştejş - традиційне португальське тістечко з листкового тіста з заварним кремом. Готуються тістечка нескладно і вражають своєю ніжністю і тонким ароматом кориці і лимона. Раджу приготувати!

У традиційних національних рецептах я не раджу нічого міняти і доповнювати, а рекомендую точно слідувати рецептурою, - тоді на вашій кухні з'явиться шматочок Португалії.

  • Тісто листкове бездріжджове - 500 грам
  • Молоко жирне - 250 мілілітрів
  • Жовтки яєчні - 4 штуки
  • Борошно пшеничне - 30 грам
  • Обкладинка - 1 штука (паличка)
  • Цедра лимону - 1/2 штуки
  • Цукор - 200 грам
  • Вода - 125 мілілітрів
  • Цукрова пудра - За смаком (для подачі)
Paştejş - фото крок 1
1. 50 мл. Молока розмішайте з борошном.
Paştejş - фото крок 2
2. У час, що залишився молоко додайте корицю, цедру і поступово доведіть до кипіння.
Paştejş - фото крок 3
3. З'єднайте обидві молочні маси з борошном і варіть на невеликому вогні до загусання.
Paştejş - фото крок 4
4. У воду додайте цукор і, не розмішуючи, доведіть до кипіння. Кип'ятіть 3 хвилини, потім зніміть з вогню.
Paştejş - фото крок 5
5. Влийте гарячий сироп в молочну суміш і розмішайте.
Paştejş - фото крок 6
6. Потім процідити і охолодити slegka.
Paştejş - фото крок 7
7. Додайте жовтки і добре розмішайте. Накрийте плівкою, щоб вона стосувалася крему, і охолодження.
Paştejş - фото крок 8
8. Якщо тісто у вас пластами, то поверніть їх в рулет.
Paştejş - фото крок 9
9. Наріжте на шматки 1, 5 - 2 см.
Paştejş - фото крок 10
10. Викладіть у формочки, змащені маслом.
Paştejş - фото крок 11
11. Заливка крем.
Paştejş - фото крок 12
12. Випікайте в розігрітій до 250 градусів духовці 17-20 хвилин. В кінці можна поставити під гриль. При подачі посипте цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти