Рецепт П'яна качка фото

П'яна качка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Качка
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Солоне
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Просте, але ситне блюдо з смачного м'яса качки. Качине м'ясо гаситься в соусі з додаванням білого напівсолодкого вина. Алкоголь при нагріванні випаровується, залишається тільки легкий присмак.

Опис приготування:

Я розповім вам, як приготувати"п'яну" качку. Нікого, звичайно, ми поїти Не будемо, але біле вино на ваш смак, неодмінно додамо. М'ясо качки під впливом кислоти вина стає більш ніжним і ароматним. Подавати можна з рисом або картоплею.

  • Качине м'ясо - 600 грам (стегна, крильця, грудка)
  • Помідор - 4 штуки
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Smalec - 2 Ст. Ложки (качиний жир)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Вино біле н / солодке - 1 Склянка
  • Петрушка - 1 пучок
п'яна качка - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти.
п'яна качка - фото крок 2
М'ясо зніміть з кістки, наріжте на порційні шматочки. На сковороді розтопіть качиний жир. Обсмажте м'ясо на сильному вогні з усіх боків до рум'яної скоринки.
п'яна качка - фото крок 3
Складіть м'ясо в каструльку з товстим дном. На останньому жиру пассеруйте подрібнену цибулю до прозорості.
п'яна качка - фото крок 4
З томатів зніміть шкірку, пюріруйте до однорідності за допомогою блендера. Додайте томатне пюре в сковороду, доведіть до кипіння, готуйте протягом 2 хвилин.
п'яна качка - фото крок 5
Томатний соус додайте до м'яса в каструлю, влийте біле вино, доведіть до кипіння. Поставте гаситься на повільному вогні до м'якості м'яса. Приблизно 40-50 хвилин.
п'яна качка - фото крок 6
За п'ять хвилин до готовності, додайте подрібнену петрушку. Посоліть і поперчіть за смаком.
п'яна качка - фото крок 7
Подавайте з рисом і свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти