П'яна качка
(покроковий рецепт з фото)
Просте, але ситне блюдо з смачного м'яса качки. Качине м'ясо гаситься в соусі з додаванням білого напівсолодкого вина. Алкоголь при нагріванні випаровується, залишається тільки легкий присмак.
Я розповім вам, як приготувати "п'яну" качку. Нікого, звичайно, ми поїти Не будемо, але біле вино на ваш смак, неодмінно додамо. М'ясо качки під впливом кислоти вина стає більш ніжним і ароматним. Подавати можна з рисом або картоплею.
- Качине м'ясо - 600 грам (стегна, крильця, грудка)
- Помідор - 4 штуки
- Цибуля - 2-3 штук
- Smalec - 2 Ст. Ложки (качиний жир)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Вино біле н / солодке - 1 Склянка
- Петрушка - 1 пучок
Підготуйте необхідні продукти.
М'ясо зніміть з кістки, наріжте на порційні шматочки. На сковороді розтопіть качиний жир. Обсмажте м'ясо на сильному вогні з усіх боків до рум'яної скоринки.
Складіть м'ясо в каструльку з товстим дном. На останньому жиру пассеруйте подрібнену цибулю до прозорості.
З томатів зніміть шкірку, пюріруйте до однорідності за допомогою блендера. Додайте томатне пюре в сковороду, доведіть до кипіння, готуйте протягом 2 хвилин.
Томатний соус додайте до м'яса в каструлю, влийте біле вино, доведіть до кипіння. Поставте гаситься на повільному вогні до м'якості м'яса. Приблизно 40-50 хвилин.
За п'ять хвилин до готовності, додайте подрібнену петрушку. Посоліть і поперчіть за смаком.
Подавайте з рисом і свіжою зеленню. Смачного!