Рецепт Овочі гриль фото

Овочі гриль
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , На природу
Гарніри
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 15 хв.

У пору пікніків відмінним гарніром до м'яса будуть овочі. У цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати овочі гриль. Такий гарнір корисний для здоров'я, легко засвоюється, а також шалено смачний.

Опис приготування:

Такі овочі стануть відмінним гарніром для будь-якого м'ясного або рибного блюда, а мій покроковий рецепт покаже вам, як приготувати овочі гриль без праці і клопоту.

Перед подачею можете полити овочі лимонним соком або бальзамічним оцтом.

Важливо відмітити, що овочі можуть бути абсолютно будь-які на Ваш смак.

Смачного!

  • Цукіні - 1 штука
  • Patisson - 1 штука
  • Болгарський перець червоний - 1 штука
  • Болгарський перець жовтий - 1 штука
  • Печериці свіжі - 6 штук (маленькі)
  • Чорний перець - 1/2 чайних ложки
1
Розігрійте гриль або гриль-сковороду, окропивши її маслом.
2
Овочі наріжте на шматочки, посипте сіллю і перцем і перемішайте в мисці з маслом.
3
Овочі викладіть на гриль і смажте з кожного боку по 5 хвилин.
4
Овочі готуйте до бажаного стану.

Схожі рецепти