Овочевий суп класичний
(покроковий рецепт з фото)
Для овочевого класичного супу потрібна велика кількість свіжих овочів і зелені. Зварити його можна як на воді, так і на м'ясному бульйоні. Це ідеальний обід для тих, хто сидить на дієті, для дитячого харчування.
Давайте подивимося, як приготувати класичний овочевий суп. У зиязикай сезон використовуйте заморожені суміші. Заправляйте овочевий суп вершковим маслом порційно, кожному в тарілочку покладете шматочок масло і гілочку зелені. Щоб суп мав апетитний прозорий бульйон, варіть його при слабкому кипінні. Хай щастить!
- Вода - 2, 5 L
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Кольорова капуста - 200 грам
- Зелений горошок - 70 грам
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Вершкове масло - За смаком (частина )
Підготуйте овочі для супу. Все вимийте і очистіть. Воду закип'ятіть. Додати сіль за смаком. З помідора обов'язково зніміть шкірку.
Поріжте дрібно цибулю, моркву і картоплю. Їх першими закладайте в киплячу воду, варите 15 хвилин.
Цвітну капусту розберіть на дрібні суцвіття. Поріжте кубиками помідор без шкірки, подрібніть кріп.
Через 15 хвилин додайте в суп кольорову капусту, горошок і помідор. Проваріть ще 10 хвилин.
Заправте суп зеленню, а потім його вимкніть. Дайте настоятися хвилин 10-15 - і подайте до столу з вершковим маслом. Смачного!