Рецепт Овочевий суп класичний фото

Овочевий суп класичний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , Для дітей
Супи
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.

Для овочевого класичного супу потрібна велика кількість свіжих овочів і зелені. Зварити його можна як на воді, так і на м'ясному бульйоні. Це ідеальний обід для тих, хто сидить на дієті, для дитячого харчування.

Опис приготування:

Давайте подивимося, як приготувати класичний овочевий суп. У зиязикай сезон використовуйте заморожені суміші. Заправляйте овочевий суп вершковим маслом порційно, кожному в тарілочку покладете шматочок масло і гілочку зелені. Щоб суп мав апетитний прозорий бульйон, варіть його при слабкому кипінні. Хай щастить!

  • Вода - 2, 5 L
  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Кольорова капуста - 200 грам
  • Зелений горошок - 70 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Вершкове масло - За смаком (частина )
овочевий суп класичний - фото крок 1
Підготуйте овочі для супу. Все вимийте і очистіть. Воду закип'ятіть. Додати сіль за смаком. З помідора обов'язково зніміть шкірку.
овочевий суп класичний - фото крок 2
Поріжте дрібно цибулю, моркву і картоплю. Їх першими закладайте в киплячу воду, варите 15 хвилин.
овочевий суп класичний - фото крок 3
Цвітну капусту розберіть на дрібні суцвіття. Поріжте кубиками помідор без шкірки, подрібніть кріп.
овочевий суп класичний - фото крок 4
Через 15 хвилин додайте в суп кольорову капусту, горошок і помідор. Проваріть ще 10 хвилин.
овочевий суп класичний - фото крок 5
Заправте суп зеленню, а потім його вимкніть. Дайте настоятися хвилин 10-15 - і подайте до столу з вершковим маслом. Смачного!

Схожі рецепти