Рецепт Овочеве різотто фото

Овочеве різотто
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Крупи, Морква, Мал, Брокколі, Кольорова капуста, Довгозерний рис
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри, Різотто

Сьогодні зробимо смачне овочеве блюдо за рецептом, як приготувати овочеве різотто. Запевнюю вас, що воно таке ж смачне, як, наприклад, з м'ясом або морепродуктами. Блюдо відмінно підходить для гарніру.

Овочеве різотто готується не тільки з грибами, як багато хто міг би подумати. Тут добре підходять заморожені овочеві суміші, особливо в зиязикай період. Можна використовувати свіжі сезонні овочі, які привнесуть не тільки смак, але і колір. Подавайте блюдо відразу після приготування.

  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Мал - 1 Склянка
  • Бульйон - 4 склянки (овочевий або курячий)
  • Заморожена овочева суміш - 340 грам (брокколі, морква, кольорова капуста)
  • Пармезан - 100 грам
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
1
У каструлю налийте воду і доведіть до кипіння, відваріть в киплячій воді заморожені овочі протягом 10-15 хвилин до м'якості, потім перекладіть в друшляк.
2
Очистіть і наріжте дрібно цибулю, часник. Сковороду відправте на вогонь, викладіть вершкове і оливкове масло, розігрійте гарненько.
3
Додайте цибулю з часником, обсмажуйте пару хвилин до м'якості. Промийте гарненько рис і викладіть його в сковороду, влийте 0, 5 склянки бульйону, варите 2-3 хвилини.
4
Влийте ще 1, 5 склянки і готуйте 5 хвилин, потім ще склянку бульйону і весь час перемішуйте рис, через 5 хвилин влийте бульйон і тушкуйте ще 8 хвилин.
5
Додайте до рису відварні овочі, сіль і poperčite, подрібніть петрушку і викладіть в сковороду, прогрійте ще 1-2 хвилини і відразу подавайте до столу з тертим сиром. Смачного!

Схожі рецепти