Рецепт Ош плов фото

Ош плов
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Крупи , Баранина , Мал
Дієтичне харчування , ПП рецепти , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ош плов - святковий плов народів Середньої Азії. Пропоную Вашій увазі традиційний рецепт таджицького плову. Приготуємо плов в звичній для нас сковороді. Заходьте і знайомтесь з рецептом!

Опис приготування:

Це рецепт традиційної середньоазіатської кухні, тому уважно читайте рецепт і вчіться готувати справжній плов! буде смачно, ситно і ароматно!

  • Мал - 500 грам
  • Баранина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 500 грам
  • Морква - 500 грам
  • Масло рослинне - 150 мілілітрів
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Гайка - 1/2 склянки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
ош плов - фото крок 1
1. Нут промийте і замочіть на пару годин. Потім воду злийте.
ош плов - фото крок 2
2. Лук наріжте довільно.
ош плов - фото крок 3
3. Морква почистіть і наріжте брусочками.
ош плов - фото крок 4
4. М'ясо порізати на шматочки середнього розміру.
ош плов - фото крок 5
5. Рис добре промийте.
ош плов - фото крок 6
6. Половину нарізаної цибулі дуже добре обсмажте. Потім цибулю видаліть з сковороди, він нам більше не знадобиться.
ош плов - фото крок 7
7. Додайте в цю ж сковороду м'ясо і добре обсмажте.
ош плов - фото крок 8
8. Додайте, що залишився лук і обсмажте все разом.
ош плов - фото крок 9
9. Додайте моркву і зіру. Добре все обсмажте до м'якості моркви.
ош плов - фото крок 10
10. Додати гайка.
ош плов - фото крок 11
11. Потім рис.
ош плов - фото крок 12
12. Обсмажте, щоб кожна рісинки просочилася маслом.
ош плов - фото крок 13
13. Вставте в рис зубчики часнику.
ош плов - фото крок 14
14. Залийте водою, щоб вона була на 1, 5 см. Вище рису. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь, накрийте кришкою і готуйте до готовності.
ош плов - фото крок 15
15. Смачного!

Схожі рецепти