Рецепт Оселедцевий чізкейк фото

Оселедцевий чізкейк
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Морква , Оселедець
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Такого ви точно ще не пробували! Ця селедочка під шубою не тільки здивує ваших гостей, але і підкорить всіх ніжним смаком. Нічого складного, найзвичайніші продукти, але який результат, дивіться швидше!

Опис приготування:

Сьогодні я розповім вам, як приготувати"Оселедцевий чізкейк" . Все буде просто, но со вкусом! Для прикраси можна використовувати мариновані кільця цибулі, красиво буде, якщо підфарбувати їх буряковим цибулею. Я ж прикрасила бурякової бадиллям, це корисно і їстівне. Кількість майонезу яке пішло на шубу - всього 4 столових ложки, по 2 на кожен шар. Зверніть увагу, що не всі верстви потрібно Перемащуємо. А додавання пастоподібна сиру знизить калорійність страви, адже він замінить більшу частину майонезу. Пробуйте!

  • Оселедець - 1 штука (малосольная)
  • Буряк - 750 грам
  • Морква - 400 грам
  • Картопля - 400 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Пастоподібна сир - 200 грам(150 в буряковий мус, 50 г в майонез)
  • Желатин - 25 грам (швидкорозчинний)
  • Сіль, перець чорний мелений - За смаком
  • Оцет столовий 9% - 1 Ст. Ложка (для маринування цибулі)
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Майонез - За смаком
оселедцевий чізкейк - фото крок 1
1. Підготуйте продукти. Кількість майонезу я не вказую, візьміть стільки, скільки ви зазвичай використовуєте в шубу, але враховуйте, що не всі верстви Перемащуємо потрібно. Відваріть овочі, яйця, остудіть і очистіть.
оселедцевий чізкейк - фото крок 2
2. Оселедець обробити, щоб залишилося тільки філе без кісточок, його поріжте кубиками. Цибулю очистіть і дрібно поріжте, замаринуйте в суміші цукру, оцту і води. Кількість води на око, тільки щоб покрила цибулю. Можна покласти щіпку солі, але я люблю коли цибуля солодкуватий, тому додаю тільки цукор.
оселедцевий чізкейк - фото крок 3
3. Для складання торта нам знадобляться дві форми різного діаметру, 20 і 21 см (у мене один 19, інший 21, головне, щоб не більше була різниця). Дно і бортики змастіть рослинною олією. Вставте кільце меншого діаметра, бортики також змастіть маслом.
оселедцевий чізкейк - фото крок 4
4. Картопля натріть на крупній тертці. Розподіліть його по денця, приправити сіллю. Майонез змішайте з пастоподібна сиром, змастіть картопляний шар.
оселедцевий чізкейк - фото крок 5
5. Далі шар маринованої цибулі, потім оселедцевий.
оселедцевий чізкейк - фото крок 6
6. Далі шар тертих яєць і майонезно-сирний соус.
оселедцевий чізкейк - фото крок 7
7. Моркву натріть на крупній тертці, розподіліть. Додати сіль, поперчіть. Цей шар змащувати не потрібно. Приберіть заготовку в холодильник.
оселедцевий чізкейк - фото крок 8
8. Тепер залийте желатин теплою водою, залиште на 10 хвилин набрякнути, прогрейте до 60 градусів. Перемішайте до розчинення. Якщо у вас в інструкції до желатину написано по-іншому, зробіть, як належно.
оселедцевий чізкейк - фото крок 9
9. Очищений буряк порубати крупно і складіть в чашу комбайна. Додайте солі і включіть машинку на пару хвилин.
оселедцевий чізкейк - фото крок 10
10. У бурякове пюре додайте пастоподібна сир 150 г, увімкніть машинку на хвилинку.
оселедцевий чізкейк - фото крок 11
11. Останнім додайте желатин, ще раз збийте, маса готова.
оселедцевий чізкейк - фото крок 12
12. Дістаньте з холодильника заготовку, обережно зніміть внутрішнє кільце.
оселедцевий чізкейк - фото крок 13
13. Залийте сирно-бурякової масою боки і верх торта. Дійте дуже обережно, щоб не порушити шари. Розрівняйте лопаткою. Приберіть оселедцевий чізкейк в холодильник мінімум на 2 годину, а краще 3-4.
оселедцевий чізкейк - фото крок 14
14. Не поспішайте відстібати кільце, спочатку пройдіться ножем по кільцю, щоб відокремити від стінок чізкейк. Потім зніміть кільце. Оселедцевий чізкейк готовий!
оселедцевий чізкейк - фото крок 15
15. Прикрасьте його, як вам подобається, я використовувала молоденьку бурякове бадилля. Поріжте порційно і дивуйте гостей незвично формою і смаком!

Схожі рецепти