Оселедцевий тарендіс
(покроковий рецепт з фото)
Тарендіс - це естонське блюдо, легке сметанне заливне з оселедцем. У нього ніжний, освіжаючий смак, незвичайний для нашого раціону. Розповім, як приготувати оселедцевий тарендіс смачно і правильно!
Використовуйте не дуже солоне філе оселедця. Огірки повинні бути свіжими, а цибуля краще вибрати солодкий, salatnyi. Таке порційне частування обов'язково здивує ваших гостей.
- Оселедець - 300 грам
- Крем - 400 грам
- Желатин - 2 чайних ложки
- Цибуля - 1 штука
- Огірки - 3 штуки
- Зелень кропу - 2-3 Щепоток
1. Желатин залийте 0, 5 склянкою холодної води. Дочекайтеся, щоб він набряк.
2. Цибуля наріжте дрібно, потім залийте його окропом. Через пару хвилин відкиньте на друшляк.
3. Огірки наріжте дрібненькими кубиками. Якщо шкірка у них товста, очистіть її.
4. Кріп подрібніть ножем і відправте до огірків.
5. Філе наріжте дрібними кубиками і з'єднайте з іншими нарізаними інгредієнтами, все перемішайте.
6. Підігрійте желатин, щоб він повністю розчинився, додайте його до сметани. Залийте цією сумішшю оселедець.
7. Розкладіть отриману масу в стаканчики або іншу невелику посуд. Поставте в холодильник на 5-6 годин.