Рецепт Оселедцевий тарендіс фото

Оселедцевий тарендіс
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Желатин , Оселедець
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Холодець
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Тарендіс - це естонське блюдо, легке сметанне заливне з оселедцем. У нього ніжний, освіжаючий смак, незвичайний для нашого раціону. Розповім, як приготувати оселедцевий тарендіс смачно і правильно!

Опис приготування:

Використовуйте не дуже солоне філе оселедця. Огірки повинні бути свіжими, а цибуля краще вибрати солодкий, salatnyi. Таке порційне частування обов'язково здивує ваших гостей.

  • Оселедець - 300 грам
  • Крем - 400 грам
  • Желатин - 2 чайних ложки
  • Цибуля - 1 штука
  • Огірки - 3 штуки
  • Зелень кропу - 2-3 Щепоток
оселедцевий тарендіс - фото крок 1
1. Желатин залийте 0, 5 склянкою холодної води. Дочекайтеся, щоб він набряк.
оселедцевий тарендіс - фото крок 2
2. Цибуля наріжте дрібно, потім залийте його окропом. Через пару хвилин відкиньте на друшляк.
оселедцевий тарендіс - фото крок 3
3. Огірки наріжте дрібненькими кубиками. Якщо шкірка у них товста, очистіть її.
оселедцевий тарендіс - фото крок 4
4. Кріп подрібніть ножем і відправте до огірків.
оселедцевий тарендіс - фото крок 5
5. Філе наріжте дрібними кубиками і з'єднайте з іншими нарізаними інгредієнтами, все перемішайте.
оселедцевий тарендіс - фото крок 6
6. Підігрійте желатин, щоб він повністю розчинився, додайте його до сметани. Залийте цією сумішшю оселедець.
оселедцевий тарендіс - фото крок 7
7. Розкладіть отриману масу в стаканчики або іншу невелику посуд. Поставте в холодильник на 5-6 годин.

Схожі рецепти