Рецепт Оселедцева шуба (з zhelatinom) фото

Оселедцева шуба (з zhelatinom)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Желатин, Оселедець
ПП рецепти
На святковий стіл, День народження, Новий рік
Салати

Любіть експерименти з традиційними і усіма улюбленими стравами? Тоді візьміть на замітку цей варіант, як приготувати оселедцеву шубу з желатином. Дивно красиво і смачно, як завжди!

1. Перший і самий тривалий процес - це варіння овочів. Вимийте буряк, моркву і картоплю. Викладіть їх в каструлю, залийте холодною водою і варіть на середньому вогні до готовності.

2. Окремо відваріть круто яйця.

3. Оселедець очистіть від кісточок, akkuratno відділів філе, наріжте дрібними кубиками.

4. Готові овочі очистіть і натріть на середній терці. Яйця також натріть.

5. Желатин замочити у воді і з'єднайте з майонезом. Все ретельно перемішайте.

6. Підготуйте форму, на дно викладіть буряк. Додати сіль за смаком, додайте майонез.

7. Слідом - яйця.

8. Морква викладіть зверху. Підсолити трохи, кожен шар овочів змастіть майонезом.

9. Картопля відразу заправте майонезом, перемішайте, додайте сіль за смаком, викладіть його рівним шаром на моркву.

10. Очистіть і подрібніть цибулю, викладіть його наступному шаром.

11. Верхнім шаром буде оселедець. Залишки майонезу зверху - і можна прибрати форму в холодильник.

12. Залиште на 1-1.5 годин там, щоб салат просочився, а желатин схопився.

13. Перед подачею на стіл акуратно переверніть і зніміть форму.

Смачного!

  • Оселедець - 1 штука
  • Яйце - 2-3 штук
  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 1-2 штук
  • Буряк - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Майонез - 350 грам (приблизно)
  • Желатин - 10 грам(+ вода)
1. Перший і самий тривалий процес - це варіння овочів. Вимийте буряк, моркву і картоплю. Викладіть їх в каструлю, залийте холодною водою і варіть на середньому вогні до готовності.

2. Окремо відваріть круто яйця.

3. Оселедець очистіть від кісточок, akkuratno відділів філе, наріжте дрібними кубиками.

4. Готові овочі очистіть і натріть на середній терці. Яйця також натріть.

5. Желатин замочити у воді і з'єднайте з майонезом. Все ретельно перемішайте.

6. Підготуйте форму, на дно викладіть буряк. Додати сіль за смаком, додайте майонез.

7. Слідом - яйця.

8. Морква викладіть зверху. Підсолити трохи, кожен шар овочів змастіть майонезом.

9. Картопля відразу заправте майонезом, перемішайте, додайте сіль за смаком, викладіть його рівним шаром на моркву.

10. Очистіть і подрібніть цибулю, викладіть його наступному шаром.

11. Верхнім шаром буде оселедець. Залишки майонезу зверху - і можна прибрати форму в холодильник.

12. Залиште на 1-1.5 годин там, щоб салат просочився, а желатин схопився.

13. Перед подачею на стіл акуратно переверніть і зніміть форму.

Смачного!

Схожі рецепти