Оселедцева шуба (з zhelatinom)
(покроковий рецепт з фото)
Любіть експерименти з традиційними і усіма улюбленими стравами? Тоді візьміть на замітку цей варіант, як приготувати оселедцеву шубу з желатином. Дивно красиво і смачно, як завжди!
1. Перший і самий тривалий процес - це варіння овочів. Вимийте буряк, моркву і картоплю. Викладіть їх в каструлю, залийте холодною водою і варіть на середньому вогні до готовності.
2. Окремо відваріть круто яйця.
3. Оселедець очистіть від кісточок, akkuratno відділів філе, наріжте дрібними кубиками.
4. Готові овочі очистіть і натріть на середній терці. Яйця також натріть.
5. Желатин замочити у воді і з'єднайте з майонезом. Все ретельно перемішайте.
6. Підготуйте форму, на дно викладіть буряк. Додати сіль за смаком, додайте майонез.
7. Слідом - яйця.
8. Морква викладіть зверху. Підсолити трохи, кожен шар овочів змастіть майонезом.
9. Картопля відразу заправте майонезом, перемішайте, додайте сіль за смаком, викладіть його рівним шаром на моркву.
10. Очистіть і подрібніть цибулю, викладіть його наступному шаром.
11. Верхнім шаром буде оселедець. Залишки майонезу зверху - і можна прибрати форму в холодильник.
12. Залиште на 1-1.5 годин там, щоб салат просочився, а желатин схопився.
13. Перед подачею на стіл акуратно переверніть і зніміть форму.
Смачного!
- Оселедець - 1 штука
- Яйце - 2-3 штук
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 1-2 штук
- Буряк - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Майонез - 350 грам (приблизно)
- Желатин - 10 грам(+ вода)
2. Окремо відваріть круто яйця.
3. Оселедець очистіть від кісточок, akkuratno відділів філе, наріжте дрібними кубиками.
4. Готові овочі очистіть і натріть на середній терці. Яйця також натріть.
5. Желатин замочити у воді і з'єднайте з майонезом. Все ретельно перемішайте.
6. Підготуйте форму, на дно викладіть буряк. Додати сіль за смаком, додайте майонез.
7. Слідом - яйця.
8. Морква викладіть зверху. Підсолити трохи, кожен шар овочів змастіть майонезом.
9. Картопля відразу заправте майонезом, перемішайте, додайте сіль за смаком, викладіть його рівним шаром на моркву.
10. Очистіть і подрібніть цибулю, викладіть його наступному шаром.
11. Верхнім шаром буде оселедець. Залишки майонезу зверху - і можна прибрати форму в холодильник.
12. Залиште на 1-1.5 годин там, щоб салат просочився, а желатин схопився.
13. Перед подачею на стіл акуратно переверніть і зніміть форму.
Смачного!