Омлет з сьомгою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Цей омлет з сьомгою в духовці піде для ситного сніданку або легкого обіду. Омлет виходить смачним і він легкий в приготуванні.
Раджу спробувати зробити цей омлет з сьомгою в духовці! Готується він дуже швидко, а виходить смачним і ситним. Я віддаю перевагу омлет на сніданок, але моя дружина іноді їсть його, як легкий обід або полудень. Тости можете зробити не гострі, чи навпаки, приправити їх іншими спеціями. Заздалегідь бажаю вам приємного апетиту!
- Яйце - 3-4 штук
- Копчені лосось - 200 грам
- Рубана петрушка - 5-6 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 200 грам
- Тости - За смаком (скільки ви захочете.)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Приступимо. Розтопити вершкове масло, розлийте його по формах для омлету, викладіть туди ж дрібно посічену сьомгу і петрушку.
Вбийте туди яйце. Але не розмішуйте, залиште як для яєчні. Посипте ще петрушкою і поставте в розігріту на 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Змастіть тости вершковим маслом, приправити сіллю, поперчіть і розріжте на однакові палички. Коли омлет з сьомгою в духовці буде готовий, зможете вмочати палички в жовток! Це дуже смачно:)